Najnovije

Pivski znalac

 

Pivo je jedno od najkonzumiranijih pića diljem svijeta. U ugostiteljskim objektima odavno više ne vrijedi podjela na “svijetlo” i “tamno”. Izbor piva i okusa koje pronalazimo u njima sve je veći i sofisticiraniji. Ova edukacija donosi vam napredno znanje o pivu.

Predavač Zvonimir Pelko uvesti će vas u svijet piva kroz 2 dana teorije i degustacija. Sa završenim programom “Biersommelier” na Doemens Akademie (Graefelfing, Muenchen, Njemačka) i nenadmašivim entuzijazmom, jedini je “Doemens Biersommelier” na području Hrvatske i jugoistočne Europe. Osim što je jedan od 2.000 “Doemens Biersommelier-a” na svijetu; stalno nadograđuje svoja znanja putujući od pivovare do pivovare, također je CEO tvrtke MAS Plenum koja je specijalizirana za uvoz stranih specijalnih piva na Hrvatsko tržište. Dakle, prepuštamo vas profesionalcu 🙂

Trajanje edukacije:

Dva dana po 5 školskih sati. Termin u kojem će se održati odrediti će se u dogovoru sa polaznicima.

Mjesto održavanja edukacije:

Ciottina 19/1, Rijeka, u prostorima Udruge konobara i barmena Hrvatske.

Sadržaj edukacije:

Prvi dan Vas očekuje uvod u svijet piva i njegova zanimljiva povijest. Također će se obrađivati i “Craft beer” pokret u svijetu i  Hrvatskoj a nakon svega Vas očekuje upoznavanje sa načinom ocjenjivanja piva prema BJCP  (Beer Judge Certification Program) standardima. Također će se kratko obraditi vrste čaša i njihovo ispravno održavanje.

Svaki dan popraćen je degustacijom pivskih stilova gdje će se tijekom degustacije objasniti ispravan način degustacije,  posluživanja i princip ocjenjivanja piva.

Prvi dan će se degustirati najpoznatiji pivski stilovi iz tradicionalnih pivskih zemalja Njemačke i Češke, što uključuje Munich Helles Lager, Bohemian Pilsner Lager, Hefeweizen, Bock, Doppelbock, Rauchbier, i druge pivske stilove karakteristične za te zemlje.

Drugi dan Vas očekuje predavanje o sirovinama i procesu proizvodnje piva, od žetve žitarica do plasiranja piva na tržište. Nakon procesa proizvodnje, a i paralelno s njim susresti ćete se sa osnovnim podjelama i kategorizacijama piva, a nakon teoretskog dijela očekuje Vas degustiranje Ale piva belgijskog i anglosaksonskog tipa kao što su Witbier, Saison/Farmhouse ale; Dubbel, Tripel, Belgian Strong Dark Ale, American Pale Ale, Brown/Amber Ale, India Pale Ale, Porter, Bitter, Stout i drugi.

Termin u kojem će se edukacija održati:

 – pratite novosti – 

*Zadržavamo pravo ne održavanja edukacije ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika. U slučaju ne održavanja edukacije vraćamo uplaćeni novac.

Cijena:

 

Cijena edukacije iznosi 2.000,00 kn (sa uključenim PDV-om)

Ukoliko se radi o pravnim osobama, potrebno je ranije najaviti kako bi mogli napraviti R1 račun.

Posebni popusti:

  • 10% popusta na rane prijave (15 dana prije početka edukacije)
  • 10% popusta za slanje dvoje zaposlenika iz iste tvrtke
  •  poseban popust prema dogovoru za slanje 5 ili više zaposlenika iste tvrtke

 

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Telefonski na +385 51 320 633
Mobitelom (poziv, sms) na +385 98 219 099
Mailom na [email protected]
Osobno u uredu – Pomerio 16, Rijeka
Porukama na Facebook stranici Barmen.hr
Putem chata na Web stranici

Popunite obrazac za prijavu: