Najnovije

Tečaj Hobby barmen

Hobby bamen jednodnevni tečaj

Brz, lagan i povoljan seminar oduševit će sve polaznike, potaknuti im maštu i unijeti kreativnost i inovativnost u njihove živote. Nikada više nećete gledati, a ni poslužiti pića na isti način.

Udruga konobara i barmena Hrvatske vam donosi idealnu priliku za sve Vas koji želite svladati osnove izrade koktela kako bi impresionirali prijatelje na druženjima. Jednodnevni seminar Hobby barmen Vam omogućuje upravo to, mali paket znanja o koktelima i njihovoj izradi.

Osim što je Hobby barmen seminar idealan za one koji žele svladati samo osnove izrade koktela, on je također izvrstan za one koji se dvoume o ulasku u svijet barmena. Ovo je za njih idealna prilika da se upoznaju s načinom rada naših trenera i škole barmena. Ako upišete tečaj Hobby barmena te vam se toliko svidi da poželite upisati i Školu barmena u organizaciji naše Udruge, mi ćemo vam od cijene Škole barmena odbiti vrijednost seminara Hobby barmen.

Hobby barmen je idealan i kao kreativan poklon nekome za koga mislite da ga se više ne može iznenaditi. Zašto nekome ne priuštiti idealan poklon kao što je znanje o baznim koktel pićima i priprema koktela?

Tamo će vas dočekati naš trener koji je član tima naših mentora zaslužnih za obrazovanje izrazito kvalitetnih barmena diljem Hrvatske. Svi članovi tima barmen.hr kontinuirano ulažu u svoje znanje kako bi najnovije trendove prenijeli upravo Vama.

Zadržavamo pravo otkaza ili izmjene termina održavanja ako nije prijavljen dovoljan broj zainteresiranih osoba.

 Mjesta održavanja: U centru Rijeke u prostorima Udruge, Ciottina 19/1.

 Trajanje:  1 dan po 5 sati.

 Cijena:  Cijena edukacije je 950,00 kn + PDV

Hobby barmen jednodnevni tečaj

Proces prijave

 Na seminar se možete prijaviti u 2 jednostavna koraka:

Ako imate dodatne upite slobodno nas kontakttirajte mailom.

2. Prema uputama navedenim u obrascu, uplatite cijenu edukacije  (možete uplatiti putem virmana, internet bankarstvom ili direktno u uredu Udruge na adresi Eugena Kovačića 2, Rijeka)

Po primitku uplate na mail ćete zaprimiti potvrdu primitka prijave i uplate, nakon čega vam je mjesto na seminaru osigurano.

Ukoliko tečaj poklanjate kao poklon nakon izvršene prijave na ime osobe kojoj tečaj poklanjate kontaktirati ćemo Vas kako bi preuzeli poklon bon.

Povrat u slučaju otkazivanja dolaska na edukacije:

  • 100% povrat za rezervacije otkazane 60 i više dana prije početka edukacije
  • 50% povrat za otkazivanja unutar 30-60 dana
  • 25%povrat za otkazivanja unutar 15-30 dana
  • 0% unutar 2 tjedna do početka edukacije