Najnovije

Privatni članovi

Privatni članovi Barmen.hr

 ŽELITE BITI FIZIČKI ČLAN UDRUGE?

Sigurno se pitate što time dobivate!

Postajete članovi najaktivnije barmenske i konobarske organizacije u Hrvatskoj. Djelujemo na području cijele države i surađujemo s ugostiteljima, hotelskim kućama, firmama za organizaciju evenata i partija na svim poljima razvoja i poslovanja.

Sve navedeno je besmisleno bez Vas jer ugostitelji trebaju osoblje – Vi trebate posao, partiji trebaju zabavu i atraktivne barmene i osoblje, kava treba profesionalca da je ne uništi,…. trebate savjet, edukaciju, pravnu pomoć i mnogo drugih pogodnosti. Steći ćete brojna prijateljstva i poslovne kontakte u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu pošto surađujemo s više država.

Za sve ovo postoji Udruga konobara i barmena Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane da se učlane u Udrugu konobara i barmena Hrvatske. Obrazac za Godišnju članarinu možete popuniti ovdje.

Vrste članarina:

 • Godišnja članarina – postajete član Udruge konobara i barmena Hrvatske, ostvarujete popuste na jednodnevne seminare, asistenciju u zaposlenju, korištenje prostora Udruge za slavlje rođendana, djevojačkih ili momačkih zabava (bilo kojim danom osim subote, i još mnogo toga…. 
  Cijena: 250,00 kn
 • Trening članarina – plaćanjem jednodnevne Trening članarine ostvarujete pravo sudjelovanja na treningu barmena, vaš glas čini dio njihove finalne ocjene. 
  Cijena: 70,00 kn
 • Edukativna članarina – jednokratna članarina kojom rezervirate svoje mjesto na jednoj od sljedećih edukacija – Škola Barmena, Škola za bariste, Pivski znalac, Škola Flaira (osnovna, dodatna i napredna).
  Cijena: 2.000,00 kn
 • Flair članarina – mjesečna članarina koja vam omogućuje korištenje prostora udruge za individualne treninge Flaira
  Cijena: 200,00 kn