Najnovije

Krećemo! Prva Škola brmena nakon sezone.

Konačno smo dočekali i taj dan, krećemo sa Školom barmena. Danas u 17 sati okupiti će se 16 polaznika koji su se izborili za svoja mjesta. Svi vi koji ste malo zakasnili, ne brinite, naredna Škola barmena kreće već u 11. mjesecu. Popunite obrazac i obećajemo da ćemo vas kontaktirati na vrijeme 🙂

A danas idemo upoznati 16 mladih, nadobudnih budućih barmena željnih znanja. Vrijeme je da nazdravimo našim novim barmenima, i to uz jedan od brojnih koktela koje će morati svladati u Školi.

Najbolje da se odmah upoznamo sa koktelom na bazi džina, pošto je upravo to bazno piće lekcija koja ih očekuje već sutra.

Da ih ne preplašimo već sa uvodnim tekstom, odlučili smo se na jedan izrazito jednostavan ali vrhunski koktel – Gin Fizz

Trebati će vam:

4 cl gin

2 cl lemon juice

2 cl šećernog sirupa

soda

Izrada? Ne može biti jednostavnija. Sve sastojke bez sode stavite u šejker sa ledom i dobro prošejkajte, sve dok se svi sastojci dobro rashlade. Stari znalci kažu da je Gin Fizz dobro prošejkan kad se šejker počne lediti s vanjske strane. Sve izlijte u Collins čašu i nadopunite sa sodom. Dekorirajte kriškom limuna i koktel trešnjicom.

Sve što vam sad preostaje je nazdraviti novoj uspješnoj sezoni edukacija i dobrim ocjenama.

2015_09_01-Dzin_lijek_za_zucne_kamence_i_giht-003