Najnovije

Sponzori

     Udruga konobara i barmena Hrvatske, sa sjedištem u Rijeci, aktivno djeluje od 2003. godine, a osnovana je u svrhu unapređenja, poticanja i promicanja konobarske i barmenske djelatnosti te podizanja kvalitete cjelokupnog ugostiteljskog kadra kako u našem gradu tako i u državi pa i šire. Cilj nam je razvoj i unapređenje odnosa s pojedincima, drugim i sličnim Udrugama, trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. U prostorima Udruge organiziramo Školu barmena – edukaciju o koktelima u classic i free style-u, tečaj za bariste, te mnoge druge edukacije. Nakon osnutka ostvarili smo stručnu suradnju s brojnim ugostiteljskim i turističkim odredištima te pomogli zapošljavanju odgovarajućeg stručnog kadra.

     Zbog pozitivnih reakcija te želje za unaprjeđenjem i promicanjem aktivnosti i struke želja nam je s aktivnim radom nastaviti i u 2019. godini kako bi se nastavila tradicija podizanja kvalitete ugostiteljskog kadra. U programu također imamo i organizaciju i sudjelovanje na brojnim natjecanjima, kako bismo našim članovima pružili mogućnost napredovanja i učenja kroz kontinuirani rad i nakon završetka škola.

Iz tog razloga u programu rada za 2019. godinu imamo najavljeno natjecanje:
– Junior Barmen Cup 2019

    Sav naš rad uvijek nastojimo što više medijski eksponirati (pozivnice, flyeri, plakati, banneri, web reklama, radio reklama, reklama u dnevnom tisku, službene majice i sl.) kako bi se što više osvijestilo o potrebi, ali i benefitima edukacija u ugostiteljskom i turističkom sektoru. Za sve navedene projekte svakako će biti potrebna Vaša podrška. Željeli bismo da i Vi svojim doprinosom i potporom sudjelujete u ostvarivanju našeg cilja, kako bismo zajedničkim snagama uspjeli doprinijeti razvoju konkurentnosti u ugostiteljskom i turističkom sektoru Hrvatske.

Za Vašu podršku svakako imamo namjeru i odužiti Vam se na prikladan način, zbog čega smo također pripremili pogodnosti za sve sponzore/donatore.

Ovim putem Vas pozivamo da omogućite što kvalitetniji rad udruge svojim podrškom. Ako ste zainteresirani za suradnju predlažemo da nam date priliku da se upoznamo i predstavimo kao organizacija te ujedno pobliže prezentiramo naš rad u najavi za nadolazeću 2019. godinu.

Svakako u suradnji sa sponzorima uvijek osmišljamo inovativne načine da im uzvratimo originalnim pogodnostima koje odgovaraju njima i nama, zato uvijek volimo poslušati ideje donatora i sponzora.

Kontaktirati nas možete svaki radni dan od 08-16