Najnovije

Prvi Badel barmen junior cup u Zagrebu!

Ovogodišnja je tema BBJC-a: GIN - piće današnjice

Petak, 31. siječnja 2020. – prvo natjecanje barmena pod nazivom 1. BADEL BARMEN JUNIOR CUP (BBJC) održat će se u prostorima Ugostiteljsko-turističkog učilišta u Zagrebu.

Uz samo natjecanje održat će se radionice, razne prezentacije, stručni skup te sajam ugostiteljstva. Radionice, sajam i natjecanje je zamišljeno tako da sudjeluju škole iz RH i škole gosti iz regije, s ciljem razmjene iskustava u obrazovanju, upoznavanjem vrhunskih stručnjaka iz područja barskog poslovanja, upoznavanje pića, začina, voća, barske opreme… , te mogućnošću zapošljavanja učenika nakon završene srednje škole na moru u hotelskim kućama VALMAR ili BLUESUN, koje posjeduju hotele po čitavoj Jadranskoj obali.

Najbolje od svega je to što je nekima od onih koji će se okušati u natjecanju ovo PRVI PUT! Tako da vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite naše hrabre učenike, a i posjetite naš štand s opremom i poslušajte prezentaciju o našoj školi za barmene.

Okupljanje sudionika počinje u 08:00, a dodjela pehara se očekuje u 17:00. Sajamski dio traje od 08:00 do kraja događanja.