Najnovije

Tko se želi dobro pripremiti za sezonu 2020?

Upisi u školu barmena za 2020. godinu

Možete gledati razne video uratke i pročitati stotine članaka, no puno je lakše i brže učiti od nekoga kome je barmenstvo struka. Kada nekome možete postaviti sva pitanja na licu mjesta i ta osoba vam može razjasniti sve nedoumice, to je zasigurno brže, lakše i dugotrajnije.

škola-barmena-rijeka

Želiš li napokon početi učiti o barskoj struci ili ti samo treba mrvicu sigurnosti kad poslužuješ koktele?

Mi ćemo te pripremiti za to!

Iako se čini jednostavno biti barmen, ovo je posao koji zahtjeva brojne vještine. Rad s ljudima, poznavanje tehnika izrade koktela i znanje o alkoholnim pićima samo su neke od vještina i znanja potrebna za raditi ovaj posao, a izvrsnu podlogu za brz napredak može vam pružiti upravo Škola barmena.

škola-barmena-rijeka

Tečaj počinje 17.2.2020. i traje tri tjedna. Primamo 8 polaznika koji će imati priliku učiti od najboljih u barskoj struci! 

Što ti preostaje? Brže – bolje ispuniti obrazac, uplatiti svoju rezervaciju mjesta u iznosu 2.000,00 kn prema uputama u obrascu i to je sve što trebaš 🙂

Ostatak uplate možeš riješiti do kraja edukacije. Cijena škole ukupno iznosi 7.250,00 kn (PDV uključen), a ako ćeš uplatiti preko firme iznosi 7.750,00 kn (PDV uključen).

Sve detalje o tome što ćeš naučiti, pronađi na linku: bit.ly/skola_barmena, a mi ti možemo garantirati puno punooo dobre zabave i još toliko više znanja kojeg onda možeš kasnije samo nadograđivati.

skola-barmena-rijeka

Imaš još pitanja, nedoumica?

Slobodno nam se javi svaki dan 08-16h: 
telefon: 051 320 633
mobitel (poziv,sms): 098 219 099
mail: [email protected]