Najnovije

Mixologija, franšiziranje, problematika poreza i više na Kongresu Ugostitelja RH

Ministri i predstavnici svih relevantnih ministarstava će sudjelovati, uključujući i ministra turizma.

„Prvi Nacionalni kongres ugostitelja zamišljen je kao ključno događanje koje će se održavati svake godine, a na kojemu će se raspravljati o svim ključnim pitanjima vezanim uz sektor ugostiteljstva.

Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje svih dionika u ugostiteljstvu, a koji će iznijeti svoja iskustva i mišljenje o tome kako bi se sektor turizma i ugostiteljstva trebao razvijati.“, poručio je predstavnik Koordinacije ugostitelja Marin Medak.

Dva dana nas dijeli od Nacionalnog Kongresa Ugostitelja RH, te im plan i program izgleda više nego zanimljivo. Ovaj kongres će nažalost trajati samo jedan dan (21.10.2019.) no okupit će više od 300 ugostitelja koji dolaze diljem Hrvatske u Čakovec samo zbog toga.😱

Ako još niste čuli za ovaj Kongres a zainteresirani ste i voljeli bi otići, mi smo tu da Vas pozovemo!

Poziv za Kongres 

Ne brinite ni za smještaj jer je i to riješeno! Naime što se tiče spavanja, na raspolaganju će Vam biti Hotel Park, koji se nalazi cca 700 metara od kongresne dvorane. Molim da se javite što prije na [email protected], tko i kada ima namjeru noćiti u Čakovcu, kako bi Vam mogli poslati rezervaciju.

Za više informacija o cijelom programu i planu Kongresa možete pogledati tu: Plan i program Kongresa

 

Prijavite se i vidimo se u ponedjeljak u Čakovcu!😄😄😄