Najnovije

Bar Convent Berlin 2019

Nalazimo se u Berlinu na sajmu BCB

Bar Convent Berlin

Na današnjem otvorenju Bar Convent Berlina 2019, predstavili su se brojni noviteti. Ove godine se na sajmu pojavljuje više od 1.200 brendova, od kojih je čak 117 različitih vrsta ginova i 90 vrsta ruma. 

Jutarnje kratko predstavljanje BCB 2019 predvodili su direktorica BCB-a Petra Lassahn i Angus Winchester, voditelj edukacija na sajmu. Tema Bar Convent Berlina je ove godine RUM.

Na samom otvorenju, uvod je održao Ian Burrell – globalni brend ambasador za rum, o kojem ćete imati priliku pročitati više u ekskluzivnom intervjuu. Ian će svaki dan predstavljati program i rumove koji su prisutni na ovogodišnjem sajmu. 

Bar Convent Berlin

Izlagača ove godine ima 446, a očekuje se 14 000 posjetitelja. Puno se govorilo o trendovima za 2020. godinu, primjerice o papirnatim slamkama i brojnim proizvodima s biorazgradivom ambalažom. 

Ono što je još na otvaranju ekskluzivno otkriveno, je i vijest da se iduće godine BCB seli na veću poziciju – Berlin ExpoCenter City (kompanije Messe Berlin), gdje će moći biti prisutno 500 izlagača i do 18 tisuća posjetitelja. S obzirom na rast sajma iz godine u godinu, svi su i očekivali ovakvu promjenu.

Svakog dana očekuju nas zanimljive prezentacije, edukacije i predavanja koje možete pratiti na: www.barconvent.com/en/, a dio svega toga ćemo prenijeti i ovdje, na našim stranicama Barmen.hr

Pratite nas i dalje!