Najnovije

Dođite na How festival 2019

Poznata većina panelista ovogodišnjeg HOW Festivala

Sada je već potvrđena većina panelista koji će predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i pokazati primjere dobre prakse te olakšati implementaciju novih proizvoda, ali i povezati sve posjetitelje i stručnjake iz industrije.

How festival 2019

Istaknuti sudionici hotelskih operacija iz europskih turističkih i hotelskih kompanija za mjesec dana stižu u Poreč

Svega mjesec dana dijeli nas od novog izdanja HOW (Hotel Operations Weekend) Festivala koji će se ove godine od 16. do 18. listopada ponovno održati u Poreču i još jednom okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva i povezanih industrija.

Sada je već potvrđena većina panelista koji će predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i pokazati primjere dobre prakse te olakšati implementaciju novih proizvoda, ali i povezati sve posjetitelje i stručnjake iz industrije.

Među istaknutim gostima moramo spomenuti:
Marka Lukičića, člana uprave Jadranka d.d i suosnivača Acquianta
Dalibora Šumigu, direktora Promosapiensa
Adrianu Dokmanović ,direktoricu domaćinstva u Saint Tenu
Peter Palicza, generalnog direktora u KviHotelu

How festival

Kao i dosadašnjih godina, njihova očekivanja HOW festivala su uglavnom ista: nova kvalitetna poznanstava i sudjelovanje u zanimljivim raspravama o budućnosti industrije.

Teme koje ćemo ove godine imati prilike ćuti su, među ostalima: općeniti globalni trendovi u hotelskim operacijama, digitalizacija industrije, profitabilnost operacija i kako spašavati planet, a istovremeno dati dodanu vrijednost gostu.

Zvuči zanimljivo? Nama sigurno da! Nadamo se kako ćemo vas u što većem broju imati prilike vidjeti u Poreču gdje ćemo svi itekako moći prošiti svoje znanje zahvaljujući renomiranim poznavateljima industrije.

Zadnjih desetak godina tehnološki je napredak u segmentu informacijskih tehnologija bio izrazito dinamičan. Došlo je do zrelosti i komercijalizacije tehnologija poput umjetne inteligencije, glasovne tehnologije, robotike i drugih. Danas se te tehnologije koriste u brojnim industrijama poput automobilske industrije, financijske, medijske… Možda je vrijeme da se razmotri kako te tehnologije možemo upotrijebiti da bismo gostima pružili još bolju kvalitetu i iskustvo, a hotelima bolju operativnu i troškovnu učinkovitost. Volio bih o tome razgovarati.“, najavio je Lukičić iz Jadranke.

Panelist na temu uloge digitalnog marketinga u turizmu bit će Šumiga iz Promosapiensa, prve bihevioralne agencije.

Pokušat ću dati svoj doprinos temi sa stajališta bihevioralnog marketinga i potrošačke psihologije i baš se veselim diskusiji s kolegama iz branše“, rekao je uoči konferencije.

U prve dvije godine Festival je okupio više od 1000 sudionika, većinom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela, a do sada je održano 44 panela s čak 106 panelista!

How festival 2019

Ove godine također imamo prilike ugostiti:

Mireille Jakobsen, direktoricu održivog poslovanja tvrtke BC Hospitality Group
Roberta Kimptona, člana globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu, odgovornog za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije
Luc Gesverta, glavnog direktora za Istočnu Europu, AccorHotels
kao i Cahit Sahina, generalnog direktora Montgomerie Maxx Royal Golf Cluba iz Turske, Regisa Morina, direktora upravljanja prihodima Queensway Grupe te Katarinu Larisu Ham, osnivačicu i vlasnicu licence Quintessentially Adriatic, jedinog globalnog luksuznog lifestyle concierga.

Lista uzvanika tu nije gotova, a većina sudionika slaže se kako je upravo HOW vodeće mjesto okupljanja hotelijera srednjeg menadžmenta te jedinstvena prilika za raspravu o konkretnim elementima uspješnog poslovanja hotelske industrije.

S obzirom na izazovnu godinu, ovogodišnji HOW idealno je mjesto za analizu dosadašnjih iskustava i razmjenu ideja za budućnost.

Više informacija o Festivalu dostupno je na službenoj web stranici – howfestival.com putem koje se mogu naručiti kotizacije za ovogodišnji festival.