Najnovije

Natjecanje barmena zbog kiše premješteno u Karolinu

Natjecanje barmena, leteće boce i latino ritmovi

Natjecanje Barmena u Rijeci

Havana Junior Barmen Cup 2019

Zbog najave nevremena u četvrtak 9.5., natjecanje će se održati u caffe/night baru Karolina u Rijeci, umjesto u Champagne bar Pommery-ju! 

Na kišu u našem gradu koji teče utjecati ne možemo, ali zato se možemo pobrinuti da dobre atmosfere ne nedostaje. Pozivamo vas na 9. natjecanje barmena Havana Junior Barmen Cup 2019.! Uz samu ponudu koktela i luuuude atmosfere, nudit će se i vrhunska kava koju će pripremati naš barista Antonio Švob uz punu podršku Dukat-a i Hausbrandt-a.

Za barmen.hr će zaplesati svima dobro poznata riječka skupina RiS Dance Centar, ambasadorice grada Rijeke – Prve riječke mažoretkinje sa svjetlećim štapovima, a atmosferu će dodatno podizati i stand up komičar iz Rijeke Aleksandar Curać-Šarić! Spremamo vam i još nešto do sada NEVIĐENO, što ćete ipak morati sami provjeriti u Karolini! 😉 

Ne smijemo zaboraviti na to da je to većini barmena prvi put da nastupaju pred publikom tako da dođite podržati naše mlade nade bartendinga. Na ovome natjecanju sudjeluju barmeni koji su završili našu Školu barmena u razdoblju od listopada 2018. do svibnja 2019., a pridružit će nam se i dragi gosti!

Kako su nam prošle godine natjecatelji opasno krenuli dominirati barskom scenom, puni smo očekivanja što će nam pripremiti i ove godine! Nećemo se lagati, postoji li bolji način da vas uvedemo u ljetni đir i pravi kubanski osjećaj – od koktela pripremljenih s originalnim kubanskim rumom, Havanom 3 años? Cijeli događaj možete posjetiti s početkom u 13h, a trajat će do kasnih večernjih sati.

Glavni cilj natjecanja je zabava i čisto dokazivanje što su to naši barmeni naučili u Školi barmena kako bi se budućim poslodavcima prezentirali u pravom svjetlu. Kroz cijeli dan na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i ostala oprema koja se može naći na baru. 

Naši sponzori i pokrovitelji 

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s poznatim Caffe / night bar Karolina te s punom podrškom generalnog sponzora – Havane.

Sponzori koji će omogućiti ovo natjecanje su: dBoki Sound&Light, ODK, Three Cents BeveragesLaganini FM, Novi List, FiumanAntena Zadar, HRB – Hoteli Restorani Barovi, Scorpio ugostiteljska oprema, Pizzeria Maslina i brojni drugi te im se ovim putem iznimno zahvaljujemo što nas podržavaju kako bi natjecanje iz godine u godinu bilo još kvalitetnije! 

Pokrovitelji natjecanja na koje smo izrazito ponosni su Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i Primorsko – goranska Županija, koji su definitivno naš vjetar u leđa.

Ostali koji su se pridružili organiziranju ovoga događaja su Hausbrandt kava i Dukat mlijeko; koji su glavni sponzori latte dijela programa gdje ćete moći degustirati najbolje i najljepše kave naših barista.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite u caffe baru Karolina na gatu Karoline Riječke 9.5.2019. i da uživate u show-u koji će vam barmeni prirediti!