Najnovije

Barmeni će 9.5. (četvrtak) zavladati riječkim Korzom

Natjecanje barmena, leteće boce i latino ritmovi

Natjecanje Barmena u Rijeci

Havana Junior Barmen Cup 2019

Topla latino atmosfera, leteće boce i puno koktela pozivaju vas u Rijeku 9.5.2019. u caffe bar / noćni klub Karolina gdje će se održati 9. natjecanje barmena – Havana Junior Barmen Cup 2019. Uz samu ponudu koktela i ljetne atmosfere, nudi se i vrhunska kava.

Ne smijemo zaboraviti na to da je to većini barmena prvi put da nastupaju pred publikom tako da dođite podržati naše mlade nade bartendinga. Na ovome natjecanju sudjeluju samo oni barmeni koji su završili Školu barmena u razdoblju od listopada 2018. do svibnja 2019.

Kako su nam prošle godine natjecatelji opasno krenuli dominirati barskom scenom, puni smo očekivanja što će nam pripremiti i ove godine! Nećemo se lagati, postoji li bolji način da vas uvedemo u ljetni đir i pravi kubanski osjećaj – od koktela pripremljenih s originalnim kubanskim rumom, Havanom 3 años? Cijeli događaj možete posjetiti s početkom u 13h, a trajat će do kasnih večernjih sati.

Glavni cilj natjecanja je zabava i čisto dokazivanje što su to naši barmeni naučili u Školi barmena kako bi se budućim poslodavcima prezentirali u pravom svjetlu. Kroz cijeli dan na raspolaganju su im boce, shakeri, otvarači i ostala oprema koja se može naći na baru. 

Naši sponzori i pokrovitelji 

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s poznatim Caffe / night bar Karolina te s punom podrškom generalnog sponzora – Havane.

Sponzori koji će omogućiti ovo natjecanje su: dBoki Sound&Light, ODK, Three Cents BeveragesLaganini FM, Novi List, FiumanAntena Zadar, HRB – Hoteli Restorani Barovi, Scorpio ugostiteljska oprema, Pizzeria Maslina i brojni drugi te im se ovim putem iznimno zahvaljujemo što nas podržavaju kako bi natjecanje iz godine u godinu bilo još kvalitetnije! 

Pokrovitelji natjecanja na koje smo izrazito ponosni su Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i Primorsko – goranska Županija, koji su definitivno naš vjetar u leđa.

Ostali koji su se pridružili organiziranju ovoga događaja su Hausbrandt kava i Dukat mlijeko; koji su glavni sponzori latte dijela programa gdje ćete moći degustirati najbolje i najljepše kave naših barista.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na gatu Karoline Riječke 9.5.2019. i da uživate u show-u koji će vam barmeni prirediti!