Najnovije

Antonio Švob položio SCA certifikat

Latte art na kavi u šalici
SCA (Specialty Coffee Association) certifikat je najcjenjeniji standard u industriji kave diljem svijeta. Osim što se neprofitna udruga SCA sastoji od najboljih svjetskih stručnjaka, baristima i farmerima pruža mrežu unutar koje mogu neprestano nadograđivati svoje znanje o kavi.
Upravo tako je i naš dobro znani trener Latte arta Antonio Švob nadogradio svoje znanje u Matuljima u Hug&Punch pogonu, gdje se odvija stručna edukacija predavača iz cijelog svijeta. Položio je prestižni SCA BARISTA SKILLS INTERMEDIATE certifikat krovne međunarodne stručne organizacije. Bravo Antonio!!! ☺️
Antonio Švob osvojio SCA certifikat
SCA Premier Campus u Matuljima prvi je takav na ovom području u Europi, a ujedno i jedan od ukupno njih 9 u Europi. U ovom centru izvrsnosti nedaleko Rijeke educiraju se i certificiraju specijalisti za kavu. Sve se odvija po internacionalnim standardima, a cilj je pomicanje granica svijeta kave u Hrvatskoj.
SCA Premier Campus u Matuljima
Unutar industrije kave postoji oko milijun različitih načina rada. To dovodi do stvarno jaaaako puno varijacija u metodama pripreme i nedosljednosti u konačnom proizvodu.
Ova certifikacija znači da barista razumije industrijske standarde i protokole za kavu te pripremu najbolje moguće šalice kave. Također, stvara kontrolu i dosljednost za baristu, kao i za poslovanje koje oni predstavljaju.
SCA certifikat IntermediateUmijeće pripreme jednog od najpoznatijih napitaka na svijetu je neiscrpna tema, a misija svakog bariste je podići svijest o njegovoj kvaliteti svim ljubiteljima kave. U našoj se Školi barista i Latte arta upravo spremaju edukacije za travanj, a ti nam se možeš javiti i krenuti stopama Antonia 😉

Sve što te zanima o edukacijama saznaj na web stranici Škola za bariste i Latte art.
Ako postoje nedoumice, e-mail adresa za sva pitanja je: [email protected],
a broj mobitela: 098/219-099.

Čekamo te! 🙂

Latte art na kavi u šalici