Najnovije

Edukacija vaših zaposlenika

Edukacija zaposlenika

Zašto educirati zaposlenike?

Poslovni svijet ne prestaje napredovati, a dolaskom novih generacija tržište rada kompletno je izmijenjeno. Nove generacije manje su otporne na stalne promjene, željne su stjecanja novih znanja i nadograđivanja svojih vještina. Također, izuzetno je prisutan pojam cjeloživotnog učenja i mladi ljudi žele kontinuirano nadograđivati svoje kompetencije kako bi bili što konkurentniji. 

Napretkom tehnologije, od radnika se očekuje praćenje trendova i svladavanje cijelog niza novih vještina u korak s vremenom. Kompanije žele kvalitetnu i educiranu radnu snagu.

Osim zaposlenika koji imaju benefite zbog edukacija i dodatnih usavršavanja, velike povlastice ostvaraju ipak poslodavci. Ulaganjem u radnu snagu, zaposlenici smatraju da tvrtka dugoročno razmišlja o njihovoj budućnosti zbog čega su dodatno motivirani. Na neki način žele se “odužiti” poslodavcu, osjećaju lojalnost i nadahnuti su za rad. 

Edukacija barmena

U tom slučaju, osim što zaposlenici lakše ovladavaju zadacima, oni postaju zadovoljniji poslom i produktivniji su. Vrlo vjerojatno će tvrtku pohvaliti svojoj obitelji, prijateljima i poznanicima čime će pojačati dobru reputaciju firme.
 
Osobe zadovoljne svojim poslom nemaju potrebu tražiti dalje zapošljavanje, već se osjećaju cijenjeno kod svog poslodavca. S obzirom na to da je promjena kvalitetnih zaposlenika s iskustvom značajan financijski izdatak firme, educiranje istih i usavršavanje njihovog znanja investicija je u koju se isplati uložiti.
 
Puno smo se puta susreli s pitanjem: “Što ako uložim novac u trening zaposlenika, a onda on napusti tvrtku?” Za one koji odgovor još uvijek traže, on glasi: “A što ako ne uložite novac u trening radnika, a on ostane u vašoj tvrtki?”
 
Uspjeh vašeg objekta, hotela, restorana ili bara ovisi o zaposlenima. Prije početka sezone, imate priliku pružiti im edukaciju koja će osigurati njihov napredak, a samim time i vaš.
Novi trendovi ugostiteljstva

Tečaj barmena

U školi barmena koju organizira Barmen.hr, polaznici imaju priliku upoznati nove koncepte, proširiti pogled i steći novo osobno iskustvo uz stručno vodstvo naših trenera

Tijekom 3 tjedna kontinuirane edukacije, polaznici uče o koktelima, baznim alkoholnim pićima, pivi, kavi, vinu, recepturama, up-selling-u, marketingu, osnovnim trikovima flaira… Osim toga, odrađuju i praksu kroz koju prolaze stress test i suočavaju se s radnom atmosferom kakvu mogu očekivati na svom radnom mjestu. Samim time, pripremamo ih na razne stresne situacije kako bi bili spremni u trenucima kada se od njih očekuje reakcija. 

Prethodno iskustvo nije potrebno, edukacija je opsežna i obuhvaća kvalitetnu bazu za polaznike koji se s time susreću prvi put, ali i za iskusne polaznike koji godinama rade u struci i žele napredovati u tom segmentu.
 
Osigurajte svojim zaposlenima kvalitetno znanje i dodatno podignite razinu svog poslovanja. 
U tijeku su upisi za Školu barmena koja započinje 25.3.2019., a završava 15.4.2019.
Sve informacije možete saznati:

Edukacija osoblja