Najnovije

Naši vikendi u Klubu Mladih Rijeka

Barmen.hr u Klubu Mladih Rijeka

Škole barmena su za 2018. godinu iza nas, pa ćemo iskoristiti ovu priliku i prisjetiti što su to naši novopečeni barmeni vikendima pripremali.

Nakon svega naučenog tijekom tjedna, teorije, brojnih degustacija i prakse, pod budnim okom naših vrhunskih trenera Luke Jakšića i Igora Ikača, barmeni su svoje koktele pripremali u Klubu Mladih Rijeka.

Svakog petka i subote tako su predstavljali rad Udruge i približili koliko je specifičan način pripreme fantastičnih koktela.

Radile su se tu Caipiroske, Gin&tonic varijante… pa onda i Moscow Mule, Dublin Mule, Old Fashioned. Nezaobilazni su bili kokteli Sex on the Beach, Pina Colada, Cosmopolitan, Tequila Sunrise i Mai Tai.

Svi prisutni su mogli isprobati i Long Island Ice Tea, Cuba Libre, Gin Fizz, Daiquiri, Blue Lagoon, Whisky Sour i Palomu. Također, posebno za Klub Mladih Rijeka kreiran je i “Klub Mladih Rijeka Sweetness“, koji je svojim baš baš slatkim okusom pridobio svoje obožavatelje. 

Suradnja s Klubom Mladih Rijeka pokazala se izuzetno dobro prihvaćenom i oduševljeni smo gostoprimstvom naših prijatelja iz Kluba. Hvala vam na ogromnoj podršci zbog koje naša Škola barmena konstantno može napredovati. Vidimo se dogodine!

Do tada… uživajte u još nekoliko sličica 😉

Za sve koktele korišteni su samo sastojci premium kvalitete:

Pripreme prije početka večeri:

Iiiii… kreće izrada koktela: