Najnovije

Barmen.hr vam poklanja besplatni godišnji odmor u centru grada!

Ples, kokteli i leteće boce!

Pripremamo vam još jedan spektakl, i to jako jako brzo!

Sigurni smo da si pomislio na ljetovanje.

I mi smo. Na Kubi. Među koktelima i palmama. Da. Apsolutno da.

Osim kad je uragan. Nije nam do druženja s Irmom.

Možda te ne možemo poslati na Kubu. Čuj, ipak smo Udruga konobara i barmena Hrvatske, ali ono što možemo napraviti je preplavit Korzo plesnim ritmom, plesačima i ono najvažnije…. koktelima.

Prizivati ćemo sunce i nadati se najboljem, a s nama plešu i Havana rum, ODK sirupi i pirei, Three Cents tonici, DBoki, Pizzeria Maslina, Dukat, Hausbrandt i brojni drugi koji spremno sponzoriraju ovaj događaj već 8. godinu za redom.

Ali kako to obično ide, dok jedni plešu, drugima se gaće tresu. Znate da uvijek treba imati dobar razlog za nazdravit. Barem relativno opravdan. Osigurali smo ti i to. Dovodimo 20 barmena koji se moraju natjecati. Oni će pokazati sve što su naučili dok su boravili u Školi barmena i to pred punim Caffe barom / noćnim klubom Champagne Bar Pommery. I pred punim korzom, i ono najgore, pred zgodnim plesačicama. I kamermanima. I Fotografima. Nije im lako. Dođite, popijete koktel (psst, bit će po super promo niskim cijenama) i zaplješćite jer za ovo treba hrabrosti.

Osim koktela, dijelit ćemo i kavice s latte artom za one kojima je draži stimulans kofein. Dukat i Hausbrandt udružili su snage i prije nastupa barmena okrijepit će sve prisutne. Ili barem one koji to žele ?

A sad da skratimo priču.

Pozivamo te na natjecanje barmena – Havana Junior Barmen Cup 2018.

10.5.2018. – zapiši u kalendar. Ajde. Odmah.

 

Već od 13 se družimo, a samo natjecanje započinje u 17.

 

U pauzama se častimo pizzama iz Pizzerie Maslina, koktelima, kavama i mrdamo guzama u ritmu kubanske glazbe na koju će mrdati i talentirane plesačice i plesači.

 

U svakom slučaju, bit će zabavno. Dođi.