Najnovije

Osvoji stipendiju Jägermeistera i provedi 3 mjeseca u Berlinu!

Pokušaj, nikad ne znaš.

Jedinstvena prilika za barmene. Provedi 3 mjeseca u Berlinu obilazeći neke od najpoznatijih barova, i još mnogo toga i to apsolutno besplatno!

Oduvijek si htio bolje upoznati barove u nekom velikom gradu? Možda čak u nekim stranim zemljama? Onda je ovo idealna prilika upravo za tebe. Jägermeister ti poklanja stipendiju.

Ako želiš provesti tri mjeseca radeći u jednom od najpoznatijih barova u Berlinu, upoznati barsku scenu uzburkanog metropolisa zajedno s još dva stipendista, s kojima dijeliš i stan.

Tri sretna dobitnika dobiti će potpuno plaćeni, tromjesečni smještaj u Berlinu od srpnja do listopada 2018. popraćeno uzbudljivim programom koji je za njih pripremio Jägermeister.

hubertuscircle.com

Masterclass s Nils Boese, Njemačkim brand ambasadorom, trening barmena na samom izvoru nastanka Jägermeistera, u Wolfenbüttelu, brojni eventi, i naravno velika završnica na BCB i još brojna mala iznenađenja očekuju stipendiste ovog programa.

Jägermeister ostvaruje tvoj san da se nađeš iza bara u nepoznatom gradu. Sama tvrtka asistirati će ti s birokratskim poslovima, odgovorima na sva pitanja koja budeš imao, pokriva sve troškove i povezuje te s ljudima koji će ti pomoći da se snađeš u gradu koji će ti biti privremenom dom.

hubertuscircle.com

Školarina bi trebala proširiti horizonte i potaknuti komunikaciju u barskom svijetu. Osim što ćeš dobiti fantastično iskustvo koje će ti zasigurno pomoći u tvojoj karijeri, svoj iskustvo podijeliti ćeš sa svojim kolegama barmenima putem vloga.

 

Prošli ovakvi projekti koje je provodio Jägermeister pokazali su se kao nezamijenjivo iskustvo i jedinstvena prilika. Oni sretnici koji su prošli ovo iskustvo danas su barmeni koje odlikuje snažna osobnost, bogato iskustvo i uzlazna putanja u karijeri te snažne veze u inozemstvu.

Jesi li dovoljno inspiriran i kvalificiran da se prijaviš? Prijaviti se možeš na sljedećem linku. Tko zna, možda upravo tebe odaberu za ovu avanturu!

Prijave otvorene do 31.3.2018.

Prijavi se!

hubertuscircle.com