Najnovije

Zaboravite na Johnnie Walkera, stiže nam Jane Walker!

Žena koja korača naprijed od sad je jedan od simbola poznatog brenda.

U čast dana žena, ove godine poznati viski Johnnie Walker svog poznatog “šetača” zamijenio je “šetačicom”. Jane Walker

Za svaku kupljenu bocu Johnnie Walker Black Label The Jane Walker Edition donirat će 1$ od svake prodane boce organizacijama koje podupiru žene i njihove ciljeve.

Važnost žena u kreaciji brenda

Više od stoljeća šetač je zaštitna ikona ovog brenda i bitan dio njegove povijesti. Iako su se tijekom godina događale suptilne promjene na logu, uvijek je predstavljao čovjeka koji sa sigurnošću korača u budućnost. Kao tvrtka uvijek su težili napretku i nadaju se da će i Jane Walker biti jedan od simbola njihovoj posvećenosti.

Žene su odigrale bitnu ulogu u povijesti ovog brenda davne 1893. godine kad je John Walker & Sons kupio Cardhu destileriju od Elizabeth Cumming. Cardhu je jedna od single malt destilerija u kojima nastaje Johnnie Walker Black Label i smatra se srcem i dušom tog blenda. Elizabeth Walker, žena osnivača John Walkera, također čini temelj kreacije blenda jer je upravo ona radila rame uz rame s Johnom i njihovim sinom Alexandrom. Danas gotovo 50% expert blendera ovog brenda su žene, a i brojne voditeljice u svim sektorima.

Black Label

Johnnie Walker Black Label The Jane Walker Edition bit će dostupan u Ožuljku 2018. u svakom dućanu s kvalitetnim pićima a preporučena cijena prodaje je 34$ za bocu od 750 ml. Ovo je ograničena serija 12 godina odležanog viskija Black Label. 

PRNewsfoto