Najnovije

Novi termini edukacija!

Vrijeme je za nove edukacije!

Nakon mnogo upita, vrijeme je da objavimo i nove termine za edukacije za sve one koji nisu stigli upasti u prvu grupu.

Škola barmena – 20.11.2017.

Škola barmena prima samo 8 polaznika a 4 mjesta već su popunjena. Traje čak 3 tjedna a predavanja se održavaju svaki dan po nekoliko sati. Veći dio je praksa, radimo ice carving, kuhamo vlastite sirupe, izrađujemo gin i bittere i naravno, maksimalnu pažnju dajemo izradi koktela s vrhunskim sastojcima.

Ova tri tjedna dati će vam iznimno kvalitetne osnove kako bi se mogli nastaviti baviti strukom barmena i napredovati velikom brzinom. Više informacija pogledajte tu i tu!

Kako bi vam olakšali praćenje preostalih mjesta ali i pružili vam lagani uvid u Školu koja je upravo u tijeku, napravili smo Facebook Event gdje sve možete vidjeti! 

Škola za bariste – 8.11.2017.

Škola u kojoj je sva pažnja posvećena kavi i njezinoj izradi, pripremi, degustaciji i uživanju. Za svaku školu imamo Facebook Event gdje možete pročitati razne tekstove povezane s temom ali i pratiti kako se popunjava grupa i koliko je mjesta preostalo. Više informacija možete pronaći tu.

Latte Art tečaj – 11.12.2017.

Jednodnevni tečaj za one koji su dobro upoznati s kavom i jednostavno žele naučiti crtati na njoj. Sedam sati naš predavač s vama ponavlja osnovne oblike nakon čega polažete test. A nakon toga, jedino je važno da nastavite vježbati nove pokrete rukom koje ste naučili 🙂 E, da. Također – facebook event!