Najnovije

Halloween – 7 stvarnih horora

Maskirate li se i vi za noć vještica?

Halloween je dan kad je čitav grad krcat partija, i ljudi. Onih maskiranih i onih kojima to nije cool.

Ovo je dan kad se maskiraju i oni koji ne vole maškare.

U svakom slučaju, pomaže i činjenica da je obično usred tjedna a dan kasnije je praznik koji omogućuje miran oporavak.

A sad, donosimo nekoliko horror priča koje, začudo, nisu izmišljene.

Tvor u dvorištu

Devetogodišnjakinju je slučajno upucao rođak jer je mislio da je tvor.

 

Malena je stajala ispred svoje kuće u Pennsylvaniji za vrijeme tuluma. Policija kaže da je nosila crni kostim i crni šešir s bijelim detaljem. 

Rođak je zaključio da je ona tvor i uzeo sačmaricu. Pogodio ju je u rame, ruku, leđa i vrat. Malena je završila na hitnoj pomoći.

Smrt bombonima

Ronald Clark O’Bryan je pogubljen u SAD-u jer je ubio svog osmogodišnjeg sina slatkišima koje je otrovao cijanidom. Naravno, slatkiše mu je dao za noć vještica.

Otac iz Pasadene u Texasu osigurao je svoje dvoje djece ogromnim iznosom. Otrovane slatkiše dao je i kćerkici i sinu ali i još četvero druge djece. Jedino je njegov sin umro, a on je upravo radi toga pogubljen 1984. godine.

 

 

Neželjeni gost

Yoshihiro Hattori bio je student na razmjeni koji je smrtno stradao 1992. godine. On i još jedan student pokušali su ući na jednu kućnu zabavu. Kad su stigli, pokušali su zvoniti i kucati na vrata ali odgovora nije bilo. Zatim su se pokušali ušuljati sa stražnje strane kuće gdje su i upucani. Upucao ih je vlasnik kuće koji je mislio da su provalnici.

Jezivi ukras

Kad su susjedi vidjeli tijelo kako visi obješeno s drva, svi su mislili da je samo jezivi ukras za noć vještica. Na žalost, bili su u krivu. To je bilo tijelo 42-godišnje žene. Visila je s drva čak 3 sata prije nego je netko primijetio da se radi o stvarnoj osobi.

Noćna mora

Tri cimerice su noć vještica provele kući, dijeleći slatkiše djeci koja su kucala na vrata. Nakon čitavog dana svaka se uputila u svoju sobu na spavanje. Usred noći, jednu od njih probudili su vriskovi. Prvo je mislila da sanja.

Istrčala je van iz stana, no nakon što je još jednom čula vriskove, sabrala se i vratila. Našla je svoje dvije cimerice izbodene nožem. Ponovno je istrčala van i nazvala hitnu pomoć i policiju. Obje cimerice su na posljetku preminule. Ubojica je bio zaručnik najbolje prijateljice od jedne od cimerica koji je bio ljubomoran na njihova druženja.

Otete dok su skupljale slatkiše

Tri teenagerice su otete na noć vještica dok su skupljale slatkiše. Aaron Thomas prijetio im je pištoljem prije no što je seksualno napao dvije djevojčice. Treća je uspjela mobitelom pozvati majku i to je natjeralo Thomasa na bijeg. Uhvatili su ga dvije godine kasnije.

Ukleta kuća

2010. godine dječak Devon vratio se doma iz crkve i pronašao mrtva tijela svog brata, majke i njezinog novog muža. Brat je bio zatučen čekićem, očuh propucan 5 puta a majka silovana prije no što je ubijena. Dječak je bio toliko traumatiziran da jedino što je uspio reći da je scena izgledala poput uklete kuće.

Ubojica je bio očuhov sin iz prijašnjeg braka koji je vodio bitku sa schizophrenijom i nasiljem. Uhapšen je, priznao e sva 3 ubojstva a 5 godina kasnije počinio je samoubojstvo u zatvoru.