Najnovije

Adventski kalendar koji svi žele!

Svi znamo one klasične adventske kalendare gdje je obilježen svaki dan prosinca, i kad otvorite mali prozor unutra je čokoladica. I dalje volimo čokoladicu, ali sad smo ljubitelji i nekih drugih stvari.

Na svu sreću, nismo jedini koji tako razmišljaju 😉

Aldi je napravio adventski kalendar u kojem se nalazi bočica s 200 ml vina za svaki dan. E sad, ono što je problem je da je taj kalendar dostupan samo u Engleskoj. Amerika je ovome priskočila na jedan malo drugačiji način.

Postoji nekoliko verzija alkoholnih kalendara tako možete izabrati whiskey, scotch, burbon, gin, pa čak i rum u malenim pakiranjima od 3 cl. Tako u viski kalendaru možete pronaći viskije sa svih strana svijeta poput single malt Scotch, Irish Whiskey, Američki Whisky. Ako niste od “miješanja” postoji i opcija da si odaberete viski kalendar koji u sebi ima viskije samo jedne regije.U kalendaru Scotch viskija možete pronaći single malt, blended malts, a očekuju vas i razne dimljene note. Isto vrijedi i za fanove burbona. I ruma. I gina. Ovaj zadnji zapravo se zaziva ginvent calendar.

Osim što je zanimljiva ideja, ovo je super način da isprobate razna kvalitetna pića sa svih strana svijeta a da pritom ne morate kupovati velike boce. Možda upravo u kalendaru pronađete novo piće koje će vas oduševiti.