Najnovije

RetrOpatija ove godine ima i koktele ;)

RetrOpatija svakako je događaj vrijedan posjete.

Pridružite nam se na nezaboravnom vikendu u Opatiji.

Opatija, 29. lipnja do 2. srpnja – i ove godine se na Opatijskim ulicama priprema nezaboravno ludilo – RetrOpatija. Počinje u četvrtak a traje sve do nedjelje dok će petak i subotu promet u samom centru Opatije biti zatvoren, a automobile će zamijeniti posjetitelji kojih e lani bilo tisuće. Ako vas sve do sad nije privuklo, možda vam se svide poznata glazbena imena poput Marco Di Maggio, Atomsko sklonište, The Beatles Revival Band i Marko tolja. Ne zaboravite da vas na Ljetnoj pozornici očekuje i nezaboravni tulum pod velikom disko kuglom uz hitove koje će samo za vas puštati DJ Luca Montecchi.

Glavne lokacije RetrOpatije

Sam program ovog događanja odvijati će se čak na pedeset lokacija tako da vas očekuju umjetnici, plesači, nezaobilazne pin – up djevojke, oldtimer automobili ali i barmen.hr ekipa sa odličnim koktelima. Glavne lokacije (osim našeg šanka 😉 biti će trg ispred opatijske tržnice, platoi ispred hotela Paris te hotela Imperial, park ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, Villa Angiolina, Ljetna pozornica i kupalište Slatina.

Način na koji će sve funkcionirati je da će svaki dan biti posvećen jednom žanru koji je definirao “zlatne godine” opatijske ali i svjetske povijesti. Četvrtak je posvećen rockabilly glazbi, petak rock’n’roll glazbi, subotu će okupirati disco era, a nedjelja kao zadnji dan ovog festivala donosi evergreen nastupe.

Ne zaboravite da vas ekipa Barmen.hr očekuje na retro Havana šanku koji će u petak i subotu biti pored platoa hotela Imperiala dok se u nedjelju selimo u blizinu koncerta Marka Tolje u park Ville Angioline. Vidimo se!

Detaljni program i sve nastupe možete pročitati na Fiuman.hr od kojih smo preuzeli i slike.