Najnovije

Nekoliko razloga zašto se NE upucavati barmenima

Ne blamirajte se

Sigurni smo da postoji još popriličan broj, ali moramo započeti s nečim 🙂

Donosimo kratki popis razloga:

Vrlo vjerojatno ste pijani / pripiti

Ovo je vjerojatno jedan od najboljih razloga. Zapamtite da je barmen taj koji vam cijelu noć toči pića, a odjednom vam način na koji mu stoji pregača postane napet? Počnete valjati rečenice tipa…. “dobro bi ti stajala SAMO pregača” ili “što to skrivaš s njom?”…. Vjerujte mi, nije simpatično. Dapače, prilično je iritantno. Posebice apsolutno trijeznom barmenu.

Možda zapravo nisu lijepi koliko vam se čine

Napominjem opet, vrlo vjerojatno ste nacugani. Ono što vidite, vrlo vjerojatno nije baš tako.

Čuli su sve već nekoliko puta

Sve “originalne” i “kreativne” ulete koje smislite su čuli već brdo puta. Da ne govorimo koliko brojeva su dobili ispisane na salvetama, računima i ostalim stvarima. Njima to zaista nije ništa novo. Samo zato što ste si malo popili, a njihov posao je da komuniciraju s gostima, ne znači da nakon smjene žele ikamo s vama.

Žele vaš novac…

Barmeni rade za napojnice… Ne samo napojnice, ali ih vole, i vrlo vjerojatno će su uključiti u male nevažne razgovore i baciti pokoji kompliment jer to tako ide.

 

Završavaju smjene u jutarnjim satima

Zbilja, što ste mislili postići? Zbilja mislite da nakon smjene koja je vjerojatno trajala oko 12 sati, a proveli su je na nogama, žele prošetati s vama do apartmana ili hotela? Ne želi.

 

Vrlo vjerojatno hoda s barmenicom

Znam brdo parova koji su se upoznali na radnim mjestima. Vjerojatno ih poveže i to što se mogu jedni drugima požaliti na pijane goste koji im se nabacuju 😉

Vjerojatno ćete se htjeti vratiti u taj bar

A biti će vas sram. Iako će se barmeni u 9 od 10 slučajeva praviti da se nije ništa desilo, ali vi znate što ste napravili 😉

 

Rade svaki vikend

Ako i uspijete nekim čudom dobiti broj ili nešto, sretno sa organizacijom planova. Vi ste slobodni vikendom, a oni ne. Vi ste zauzeti radnim danom, a on je slobodan utorkom….

Ne interesirate ih

Baš kao što se profesori ne petljaju sa studenticama (uglavnom), barmeni se načelno ne petljaju s gostima. Oni su tu da vam daju piće, uzmu novac, povremeno malo popričaju s vama.