Najnovije

Ponosni smo partneri HOW Festivala!

Prvi festival u Europi na temu Hotelskih Operacija

HOW Festival okupiti će direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela kako bi objedinili iskustva kolegama i stručnjacima iz regije te da se dodatno umreže.

Kvaliteta i različitost svakodnevnih hotelskih operacija upravo su ono po čemu se svaki hotelijer diferencira u odnosu na konkurenciju.

Trendovi u hotelskim operacijama mijenjaju se sukladno promjenama navika gosta kao i njihovim željama.

Interes za predstavljanjem aktualnih trendova i primjera uspješne prakse iskazali su vodeći hotelijeri regije i upravo 28.-29.9. 2017.godine u Falkensteiner Spa Hotelu Iadera organizira se HOW – Hotel Operations Weekend – koji će svim prisutnima (ciljano: direktori hotela, voditelji operacija i hotelskih odjela) omogućiti da dobiju nove alate koje mogu primijeniti odmah nakon festivala, čuju iskustva kolega i stručnjaka iz regije te da se dodatno umreže.

Prvi dio Festivala sadržavat će panel diskusije i predavanje na temu  „Međunarodni trendovi i izazovi u hotelskim operacijama“„Kako upotrijebiti potrošačku psihologiju i obrasce ponašanja u turističkoj industriji?“ koji su namijenjeni svim sudionicima, a potom će radionice biti podijeljene po hotelskim odjelima na sljedeće segmente:

  • Hrana i piće
  • Recepcija 
  • Prodaja i marketing 
  • Domaćinstvo
  • Tehnička služba  
  • „Big Data”
  • Wellness

Nakon radnog dijela i edukacija sudionike očekuje i zabavni program. Prvu večer organiziran je DJ party na plaži, a drugu večer koncert poznatog hrvatskog glazbenika koji će biti humanitarnog karaktera.

Sezona je pri kraju, vrijeme je za pripremu za nadolazeću godinu. Pridružite nam se na HOW Festivalu! Popratite hotelske trendove, educirajte se i opustite!

Više informacija na HOW Festival