Najnovije

Pismo naše baristice

Iskustvo polaznice škole za bariste koje nam je popravilo čitav tjedan i radi ovoga se radujemo novim edukacijama i novim ljudima.

Svi u uredu se rastopimo kad se nađemo u situacija kad nam se jave naši polaznici s ovako lijepim riječima. Hvala ti Tea 🙂

Iako je samo pismo napisano 27.4.2017., mi ga prenosimo u cijelosti jer ovakve reakcije i riječi su ono što nas kao udrugu i trenere gura naprijed.

“Danas je bio posljednji ispit za bariste, pa želim s vama podijeliti par riječi o tome…. Na početku ću se zahvaliti svom šefu i timu iz caffe bara “Mačak” koji su me podržali da budem vaš učenik. I odradili poneku duplu smjenu dok nisam položila 🙂

Želim vam reći da mi je bila velika čast i zadovoljstvo upoznati Sergeja Dedića, predavača, znalca i divnog čovjeka. Tko s njim uđe u svijet kave i mlijeka neće pogriješiti. Naučila sam puno toga, a posebno mi je drago što sam dobila priliku pridružiti se timu na ispitima koji su uslijedili nakon što sam završila tečaj. Tako svaki put naučim još više, a i upoznati ljude koji dijele zajedničke interese je uvijek prekrasno iskustvo.

Nadam se da nas očekuju brojna druženja i ispijene kave i rasprave o baristima i tehnikama u vašoj malenoj učionici prepunoj ljubavi. Svima koje zanima kava toplo preporučujem da upišu tečaj jer je to jedno posebno iskustvo.”

Hvala ti Tea na ovim prekrasnim riječima 🙂