Najnovije

Završila zadnja škola barmena!

Bilo je odlično, a sad nas još čeka najveći spektakl!

To je to, gotova sezona edukacija za barmena!

To je to, došli smo do kraja ove edukacijske sezone. Jučer smo održali zadnji ispit Škole barmena i moramo pohvaliti sve naše polaznike. Imenom i prezimenom, bravo našim novim barmenima i barmenici – Matteo Juretić, Marko Starčić, Dejan Ogrizović, Damir Vujčić i Loren Abram, a Toniju Djakiću želimo malo više sreće na sljedećem ispitu.

Ono ćemu se sad radujemo je Škola za bariste koja nas očekuje sutra i dupkom je popunjena, te tečaju Latte arta gdje imamo još jedno slobodno mjesto!

Zadnji izazov

Naši dragi barmeni, svi oni koji su pohađali Školu u periodu od rujna 2016. do svibnja 2017. moraju odraditi još jedan test – Havana Junior Barmen Cup!!

Junior barmen cup je natjecanje koje se održava već 7. godinu za redom, a smisao je da ohrabrimo naše barmene da stanu pred što veću publiku i pokažu što su naučili. Sve novosti o natjecanju pratite na Facebook Eventu gdje ćemo vas do dana natjecanja obavještavati o akcijama, novostima, zabavnom programu i svemu ostalome! 

Vidimo se na Korzu!

Havana junior barmen cup održati će se 11.5.2017. na samom Korzu u sklopu Caffe bara / noćnog kluba Champagne bar Pommery koji nam je vjeran partner u organizaciji ovog događanja već 3. godinu za redom!

Ako se želite prisjetiti atmosfere prijašnjih godina, slobodno skoknite do našeg YouTube kanala 🙂

Vidimo se na Korzu!