Najnovije

Odvojite dan za sebe

I bocu vina

Svatko od nas bi svaki drugi dan imao samo za sebe i najdraže pivo. Ili finu bocu vina. 🙂

Konačno je petak i svi smo mislima u nadolazećem vikendu. Neki će iskoristiti slobodno vrijeme i otputovati negdje, neki će organizirati proljetno čišćenje, vjerojatno puno vas jedva čeka izlazak s ekipom, a neki će iskoristiti vrijeme za sebe i popiti jednu, dvije – sami. Nema ništa loše u tome da sam popiješ čašicu, dvije u baru. Ali ipak na neke stvari možda je dobro obratiti pozornost. 😉

Ne moramo posebno naglašavati da je piti solo u potpunosti drugačije od opijanja s ekipom. U ovom slučaju birate između tišine i neugodnog očnog kontakta s barskom muhom.

Ima nešto lijepo glede samoće. Ali budući da nema nikoga kraj vas da vam kaže izgleda li barmen stvarno tako dobro ili ne dok ste lagano alkoholizirani, suzdržite se od razmjene telefonskih brojeva.

Bez tekile. Pucajte na sigurno. Piva. Eventualno vino. Ne, ne, ipak piva. Naš konačan odgovor.

Nema ništa loše u flertanju s drugom osobom koja je također odlučila odvojiti vrijeme za sebe. Ali molimo vas, radi vaše sigurnosti i radi manje članaka u crnoj kronici, nemojte ići kod nje/njega doma. Šalimo se, ali za prvih sat – dva razgovora neka i ostane samo na razgovoru. Ukoliko ste stvarno kliknuli, imati ćete dovoljno vremena za druženje i nadoknadu nekih stvari. 

Iako nemamo ništa protiv solo pijenja, ipak bilo bi dobro da izaberete bar u kojem nećete sresti ekipu iz srednje škole. Moglo bi biti malo neugodno kad vas vide tako same, a ne znaju da jednostavno imate dan za sebe i da ste neovisna osoba koja je sigurna u sebe. 

Napojnica barmenu, napojnicaaaaa.

I na kraju, ne zaboravite – vi ste sretna, samouvjerena osoba, i potencijalni alkoholičar. 😀 Svatko od nas bi svaki drugi dan imao samo za sebe i najdraže pivo. Ili finu bocu vina. 🙂

Posljednje edukacije se bliže. Tako Škola za bariste kreće 26.04.2017., dok se Latte art tečaj odražava 30.04.2017. Ovo su posljednje i savršene prilike da ovog ljeta svi piju kavu upravo kod vas. Zato odvojite minutu i ispunite našu prijavnicu! 

A za petak i odličan vikend dijelimo s vama finiii…. 🙂

EMBARCADERO

  • 3 cl Amaro
  • 3 cl Vermouth
  • 3 cl whiskey

U rocks čašu prelijte sve sastojke preko velike kocke leda. Ukrasite s limunovom koricom. Uživajte u vikendu! 😉