Najnovije

KTC Gervais u Opatiji otvara se uz besplatni koncert Vatre!

Vidimo se u Opatiji

U Opatiji se otvara jedan od najvećih klubova u okolici, a koncert je besplatan!

Petak, 28.4.2017. – očekuje nas otvorenje Kulturno turističkog centra Gervais u Opatiji. S početkom u 20 sati očekuje vas gala koncert operne dive Natalie Ushakove u pratnji orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca Rijeka a nakon 23 sata program će se nastaviti rock koncertom i nastupom grupe Vatra u klupskom prostoru u prizemlju centra.

Kako bi proslavili otvorenje ovog impozantnog centra, ovaj koncert besplatan je za sve!

 

Gradonačelnik Dujmić naglasio je da se otvorenjem Gervaisa konačno ostvario njegov san.

„Zacrtali smo da Opatija mora imati sadržaje bez kojih nema destinacije, a Gervais će biti nezaobilazan igrač na kulturno – zabavnome planu gradskih događanja“.

 

U organizaciju otvorenja Gervaisa uključili su se i opatijski ugostitelji. Oni su ovim povodom osnovali tvrtku Opatijski ugostitelji d.o.o. koja će organizirati uslužnu djelatnost u klupskom prostoru, ali i biti ekipirana za pružanje drugih srodnih usluge, poput mogućnosti organizacije cateringa za masovnija događanja, spomenuo je danas jedan od opatijskih ugostitelja predstavnicima medija Stipe Dunatov.

U prizemlju je smješten klupski prostor koji može primiti oko tisuću posjetitelja, Velika dvorana na drugom katu namijena je za odvijanje značajnih kazališnih i koncertnih produkcija, a eventualno i određenih kongresnih zbivanja i ima kapacitet 500 do 800 mjesta u gledateljstvu. Iznad gledališta u centralnoj dvorani smještena je galerija. Na prvom katu  nalazi se Mala dvorana, uz koju je veliki foaje, a iz svakog ugla Gervaisa pruža se zadivljujući pogled na opatijske secesijske građevine, parkove i more.