Najnovije

Završila predzadnja Škola barmena!

Čestitamo našim barmenima! :)

Ponosimo se velikim brojem barmena koje smo dosad podučili, a njihova iskustva koja su vrlo pozitivna, odlučili su podijeliti s nama.

Još jedna Škola barmena uspješno je privedena kraju! Nakon što su tri tjedna naši vrijedni barmeni pažljivo slušali ‘stroge’ predavače, došao je red i na njih da pokažu što su naučili. 

Svijet barmena bogatiji je za 6 novih barmena, redom: Ana-Marija Galjanić, Maurizio Lončarić, Viktor Milošević, Stefano Radolović, Feliks Šebenik i Sanjin Tigani. Od srca čestitamo našim barmenima i poručujemo vam: nemojte prestati raditi na sebi, jer internacionalna diploma čiji ste vlasnik dokaz je da imate potencijala razviti se u još bolje barmene!

Ali ovo nije bio zadnji put da se vidimo s našim polaznicima, jer će se isti uz ostale barmene predstaviti na natjecanju barmena – JUNIOR BARMEN CUP! koje će se održati u Pommery baru 11.05.2017., u organizaciji Udruge konobara i barmena Hrvatske! Ali sve informacije o tome dobiti ćete na vrijeme. 🙂

Ova škola ujedno je bila i predzadnja, a prijave za posljednju Školu barmena primamo još samo ovaj tjedan jer ista počinje već u ponedjeljak 03.04.2017. Sezona samo što nije krenula, a naša Škola barmena odskočna je daska da ovoga ljeta radite na top pozicijama diljem Hrvatske. Još je ostalo par mjesta, stoga nas kontaktirajte na vrijeme kako biste nam se pridružili i do kraja 4. mjeseca postali odličan barmen. 

Ponosimo se velikim brojem barmena koje smo dosad obučili, a njihova iskustva koja su vrlo pozitivna, odlučili su podijeliti s nama. Biti barmen podrazumijeva miks zabave, odlične zarade, velikog obujma posla i mnogobrojnih poznanstva! Ovo zanimanje sve više dobiva na značenju i u budućnosti bi moglo biti jedno od osnovnih pokretača određenih segmenata u turizmu i ugostiteljstvu. 

Zato, dragi naši, ulovite posljednju priliku da ovog ljeta radite svoj savršeni posao, kontaktirajte nas, i pridružite nam se 03.04.2017.!