Najnovije

Veliki dan!

Havana Rookie Challenge :)

Dragi natjecatelji, danas su vam na raspolaganju boce, shakeri i ostala barska oprema, a na vama je da nas zabavite.

Došao je taj veliki dan! Imamo malo osjećaj kao da se udajemo. Ali za to ćete biti obaviješteni na vrijeme. Ok, skrećem malo s teme. Adrenalin nas puca i jako smo uzbuđeni zbog današnjeg natjecanja, a vjerujemo da se isto tako osjećaju i barmeni. Današnji dan sigurno će biti pun treme, nervoze, ali sav trud će se isplatiti i naposljetku će se sve pretvoriti u druženje, smijeh i dobru zabavu. 🙂

Za svaki slučaj ćemo vas podsjetiti gdje se morate uputiti; lokacija je FactoRI bar (ex Garibaldi), a vrijeme kad spektakl započinje 18,00 sati.  Kategorija u kojoj će naši natjecatelji odmjeriti snage je Flair bartending.

Za sve koji žele znati više – flair bartending je skup vještina i rezultat naporne vježbe kako bi naši barmeni tijekom izrade koktela istovremeno i zabavili goste bacanjem boca, prelijevanjem pića na posebne i fora načine, a neki čak idu do ekstrema pa se poigravaju i vatrom (nadamo se da imate dopunsko).

Ovaj posao postao je izrazito tražen među vlasnicima barova i svima koji žele u svoja poduzeća uvesti inovaciju i kreativnost. Flair bartending definitivno poboljšava iskustvo naručivanja koktela i pretvori ga u jednu lijepu uspomenu za sve koji imaju priliku susresti se s ovim. 

www.reddit.com

Nekim barmenima današnje natjecanje biti će prvo, stoga pripremite glasnice i pobrinite se da im ne bude i zadnje. Ne moram ništa posebno naglašavati – valovi, transparenti, grudnjaci, ruže, plišani medvjedići… svi mi iz ekipe Barmen.hr to volimo. Zeka peka, današnji natjecatelji će sve to zaslužiti. Nama samo proslijedite boce. Pune, naravno. 😛

Dragi natjecatelji, danas su vam na raspolaganju boce, shakeri i ostala barska oprema, a na vama je da nas zabavite. A mi se iznimno ponosimo svim barmenima čiji je broj iz godine u godinu sve veći i drago nam je da ne ostaju na jednoj točki već se prijavljuju na razna natjecanja kako bi pokazali sve što znaju i mogu. Naša vrata su vam uvijek otvorena.