Najnovije

Razuzdanost, tulumi, votka?

Kako piće koje naručite definira daljnji slijed večeri

Molimo ženski rod da se ne vrijeđaju, mi vas sve volimo. 🙂

Nakon godina i godina rada, barmeni dobiju sposobnost čitanja ljudi. Jedan barmen koji svoj posao obavlja već 16 godina, ima posebnu sposobnost da odredi žensku osobnost prema piću koje naruči. Naravno, ne moraju se svi složiti s ovim, ali zanimljivo nam je kako on proučava, a vjerujemo da će i vama biti zanimljivo. Molimo ženski rod da se ne uvrijedi, mi vas sve volimo. 🙂

A i znamo da ste znatiželjni. 😉

1.Cuba libre

Ovaj tip cure je ‘uuuu, partiiiiii’. Vole plesati, i večer provode u smijanju i grljenju. Pomalo razuzdane.

2. Votka

Žene koja naruči čistu votku sa kriškom limuna ili limete vole se ‘uništiti’ (u prijevodu – jako, jako, jako napiti). Ali ne toliko da ne razmišljaju o kalorijskom unosu.

3. Scotch whisky

Rekao sam da se žene koje naruče čistu votku žele uništiti? E pa, žena koja naruči scotch whisky želi se još više uništit. Ali s druge strane sam skužio da ovaj tip cure zna puno o alkoholu.

4. Jack Daniels

Ova žena zvuči slatko kad naruči svoju Jack Daniels. A kad dođe u pozne godine, nakon ispijenih ‘jackova’ i popušenih kutija cigara, zvučat će kao da je upravo sišla s traktora s lopatom u ruci. Zamislite dubok, muški, hrapav glas. ‘Jack Daniels, molim’. Zapravo, siguran sam da ste gledali Simpsone barem jednom u životu, i da svi znate tko su Patty i Selma. Sve je rečeno.

5. Girly shots

Perverzna i malo voli izazivati, ali ostaje na riječima.

6. Sex on the beach

Većina žena izlaske počinje upravo s ovim koktelom, ali se vrati na svoje uobičajeno piće. Rijetko kad napravim više Sex on the beach koktela za istu osobu.

7. Pinot Noir

Super, gledali ste film Sideways.

8. Chardonnay

Ona želi nešto ukusno i slatko, a da je to nešto dostojanstveno.

9. Vino

Napomena o ženama koje piju vino: vole se napiti, ali na elegantan način.

10. Pivo

Ovo su fora cure s kojima bez dodatnih komplikacija možete biti frendovi. Ali mi vam savjetujemo da ne ostanete samo frendovi. Oženite jednu takvu.

U konačnici, ako pitate curu što želi i ona kaže: ‘Nije me briga, samo da možemo podijeliti i da je jeftinije’, počnite planirati način na koji ćete ju zaprositi.

 

Svaki barmen ima svoj način čitanja ljudi, ovo je samo jedan od mnogih, a karaktera i osobina ima puno. Zato se nemojte vrijeđati ni ljutiti, ovo je samo zabava. Barem ste se nasmijali. 😉

Još je jako malo ostalo do početka novih edukacija, neka mjesta su se već popunila, a s obzirom da su neki od termina posljednji prije sezone, bilo bi dobro da nas čim prije kontaktirate. Podsjećam, 03.04. počinje posljednja Škola barmena, 02.04. se održava Latte art tečaj koji nudi još samo jedno slobodno mjesto, dok posljednja Škola za bariste počinje 26.04.2017. Vidimo se!