Najnovije

Natjecanje barmena u Rijeci!

"Tri, dva, jedan, kreni!"

Večer će biti puna finih koktela, zabave, smijeha i odličnog društva stoga nam se pridružite u četvrtak u FactoRi baru kako bismo ohrabrili naše barmene i potaknuli ih na odličan nastup!

Četvrtak, 16. ožujak –  natjecanje barmena pod nazivom Havana Rookie Challenge održat će se u novootvorenom spektakularnom baru u centru grada Rijeke – FactoRI (ex Garibaldi). Natjecanje se održava u jednoj kategoriji – Flair Bartendingu!

Najbolje od svega je to što je nekima od onih koji će se okušati u natjecanju ovo PRVI PUT! Tako da vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite naše hrabre učenike, a i dobro se nasmijete.

Ono što je njihov cilj je da moraju zabaviti vas trikovima koje su naučili u školama barmena diljem Hrvatske. Na raspolaganju su im boce, shakeri i ostala oprema, a što će s njom uspjeti napraviti, morate doći i pogledati.

Natjecanje organizira Udruga konobara i barmena Hrvatske u suradnji s FactoRI barom i s punom podrškom Havana Club-a, ODK, Three Cents pića, Scorpio ugostiteljske opreme, Totalnog FM Rijeka koji će proširiti dobar glas o natjecanju pa svakako slušajte (ps načuli smo nešto o nekakvim nagradnim koktelima….), Pizzerija Maslina koja je zaslužna da barmeni budu siti i puni energije i svim ostalim sponzorima.

Sudci koji će pomno pratiti situaciju sa svoje pozicije su:

Siniša Novković (Barmen.hr)

Karlo Damijanić (Barextreme)

Denis Memedovski (FairFlair)

Marko Jovanović (Barmen.hr)

Natjecanje započinje u 18 sati, a proglašenje pobjednika očekujemo u 22 sata.

Nakon toga nam se pridružite u slavlju i zabavi do jutra!

Vidimo se! 

 

A za naše natjecatelje ipak imamo par PRAVILA!!!!!!