Najnovije

Ono si što piješ

Pročitajte što piće govori o vama ;)

Stabilna ste i ugodna osoba koja je vjerna svojim prijateljima i obitelji.

Često naletim na izjavu “ono si što jedeš”. Nedavno sam naišla na sličnu koja kaže “ono si što piješ”. Pa možda čak i da. Puno možeš saznati o osobi kad pije alkohol. Prvenstveno zbog iskrenosti koju svi prakticiramo kad si malo popijemo. 😛 A onda vidiš nečiji temperament, stil i neke unutarnje karakteristike. Dogode se i sljedeće situacije u kojima muškarci ‘ne smiju’ naručivati ‘ženska’ pića, kao što su neki kokteli, jer muškarci bi trebali piti pivo, viski i slično. Potpuno kriv stereotip. Dalo bi se zaključiti da je odabir pića koje piješ određeni socijalni indikator. U neformalnom istraživanju u kojima se ljude pitalo za mišljenje o ljubiteljima pive i o ljubiteljima martinija, većina njih je odgovorilo da je martini za sofisticirane ljude ‘visoke klase’ dok pivo pije ‘običan puk’. Naravno da nisu u pravu, opet je riječ o stereotipima. Pa kad smo već kod stereotipa, evo što piće koje pijete navodno govori o vama. 😛

JEFTINO PIVO

Imate veliki krug prijatelja, i više ljudi vas zove po prezimenu nego imenu. Tradicionalni ste i svoj život zamišljate sličan vašim roditeljima, ali poboljšana verzija. Stabilna ste i ugodna osoba koja je vjerna svojim prijateljima i obitelji.

SKUPO PIVO

Ista situacija kao i kod jeftinog piva, samo što imate velike ciljeve u životu koji se ponekad čine nedostižnima, ali samo naprijed.

KOKTEL

Ovaj koktel napravio je mixolog posebno za vas i prema vašim željama. Želite izgraditi život koji će biti potpuno jedinstven, a kao dodatni bonus vi ste dobar prodavač i možete ljude lako uvjeriti u bilo što.

GIN TONIK, VISKI I JUICE VOTKA

Ili ste u ranim 20 – tim, ili ste minimalistički tip koji voli jednostavne stvari. Volite stil pića baš kao što su i vaši odnosi s drugim ljudima: jednostavni. Drugi uvijek znaju što očekivati od vas i dosljedni ste.

ČISTO, BEZ LEDA

Vi ste jaka i tiha osoba. Vaša djela govore glasnije od riječi i znate dobro upravljati novcem.

MARGARITA

Dok se vaši vršnjaci boje odrastanja, vi imate puno pozitivniji pristup. Za vas odrastanje znači zabava i vi ste opuštena osoba. Znate cijeniti male stvari u životu.

VINO

Vi ste posebna osoba. Uživate u eksperimentiranju i isprobavanju različitih kombinacija glede bilo čega što vas čini uspješnom osobom.

 

Je li istina? 🙂