Najnovije

Natjecanje barmena: Junior Bar Fight!

Natjecanje barmena u Zagrebu. Vidimo se!

Vidimo se u Zagrebu, pridružite nam se 1.3.2017. na natjecanju barmena!

Srijeda, 1. ožujak –  natjecanje barmena pod nazivom Junior Bar Fight održat će se u Swanky Monkey Gardenu. S ciljem da promoviraju napredak barske kulture u svijetu i Hrvatskoj i pomognu barmenima u daljnjem napretku, u organizaciju ovog natjecanja upustili su se Denis Memedovski (Fair Flair) i Filip Lipnik (Art of Bar).

Ovo natjecanje održava se u dvije kategorije: Moderna miksologija gdje će barmeni morati izraditi koktel sa svojim potpisom te Flair Bartending gdje barmen mora izraditi zadani koktel ali pri tome pokazati svoje umijeće da zabavi gosta ili, u ovom slučaju publiku, barskim trikovima u kojima se služi standardnom barskom opremom a ponajviše šejkerima i bocama.

Sudci ovog natjecanja su jedni od najboljih barmena Hrvatske te voditelji i osnivači škola za barmene: Siniša Novković (glavni trener flaira u Barmen.hr) i Zoran Lukić (osnivač i mentor u Barmen.hr), Vjenceslav Madić (MixyFlairStyle), Saša Lovrenščak (Cocktail Studio), Marko Benković (Barextreme).

Natjecanju su se naravno odazvali i barmeni koji su završili Školu barmena u sklopu Udruge konobara i barmena Hrvatske te vas ovim putem pozivamo da ih dođete podržati i nazdraviti s njima. Sam koncept Junior Barmen Cup-a pokrenut je i osmišljen upravo u Rijeci, a sve to možemo zahvaliti upravo Udruzi konobara i barmena Hrvatske.

Natjecanje u modernoj miksologiji započeti će u 17 sati, dok s Flair kategorijom započinjemo u 19h.

Proglašenje pobjednika u obje discipline bit će u 22 sata gdje će biti proglašeni najbolji mladi barmeni koji će za svoj trud biti nagrađeni raznim nagradama.

Nakon natjecanja slijedi i after party s DJ Oberönom.

Ovo je prvo natjecanje za barmene juniore u Zagrebu koje je podržano od strane G3 spiritsa i ODK Orsadrinksa, a partneri u organizaciji su i Barmen.hr, Scorpio.hr te MixyFlairStyle.

 

Vidmo se u Zagrebu!