Najnovije

Darujemo vas

I dijelimo s vama novosti :)

Iznenadite svoje goste, idealno je vrijeme zbog mjeseca ljubavi, i javite nam se!

Kava je život. Wow, kakav početak. Pa, nekima ova izjava nije daleko od istine. Bez obzira na koji način je spremljena, ljubitelji kave će ju uvijek popiti. Čim više, tim bolje. Dok ne dobijete svoju dozu, vi niste u potpunosti spremni funkcionirat. Bez kave, postajete razdražljivi, i čak vam se javi glavobolja ako još uvijek u sebe niste ulili makar gutljaj kave. Kava vam je konstantno na mislima. Šalica kave vam je uvijek premala i nikad nije dosta. Eto, ako ste se složili sa svim navedenim, onda ste veeeeliki ljubitelj kave. Ali baš jako. Nema ništa loše u tome dok odlično funkcionirate, i ako nemate problema kao neki kojima kad popiju i jednu šalicu kave postanu hiperaktivni, srce bi im iskočilo van, preznojavaju se, i svi drugi simptomi zbog kojih moraju preći na bezkofeinsku kavu. Ali kava je kava. 😀

A mi sa vama dijelimo dvije obavijesti! Jedna od njih je da danas počinje Škola za bariste! 😀

Našim polaznicima želimo svu sreću i vjerujemo da će se bez problema snaći uz naše uvijek odlične predavače koji će ih osposobiti za izradu vrhunskog espressa i usavršiti postojeća znanja i vještine.

Druga obavijest koju smo htjeli s vama podijeliti je da smo ovih dana darežljivi. Naime, poklanjamo vam našeg trenera latte arta! Poklon pod nazivom “S trenerom u pola sata do savršenog latte art-a” dovodi u Vaš lokal našeg trenera kako bi gostima pružio predivno iscrtane kave. Darivanje traje od 13. do 19. veljače i odnosi se na objekte smještene u gradu Rijeci i okolici. Iznenadite svoje goste, idealno je vrijeme zbog mjeseca ljubavi, i javite nam se. 🙂

A bliži nam se i latte art tečaj koji se održava 19.02., prijavite se jer primamo samo četiri polaznika. Latte art sve više postaje rašireniji u svijetu, i mnogim baristima više nije u cilju samo skuhati kavu, već dovode do toga da ta kava ima estetiku, što goste naravno oduševljava. 

www.coffeememe.com

U skladu sa današnjom glavnom temomide jedan prigodan cocktail. Uživajte! 😉

REVOLVER COCKTAIL

  • 4 cl bourbona
  • 1 cl likera od kave
  • 2 uštrcaja bittera od naranče

Dodati sve sastojke u mixing čašu napunjenu ledom, i promiješati. Procijediti u ohlađenu koktel čašu i ukrasiti korom od naranče.