Najnovije

OlyBet FLAIRMANIA 2017

Ljeti su iza šankova u najuspješnijim barovima a zimi na najuspješnijim natjecanjima. Flair barmeni dočekali svoje razdoblje!

Siječanj je vatren u svijetu flair barmena. Rezervirajte datume za neka od najboljih natjecaja!

 

Što se tiče svijeta flair barmena, 2017. godina započela je prilično žestoko. Tri velika natjecanja u svega dva tjedna držala su stotine barmena na live streamovima. WFA Helsinki Hard Flair, WFA OlyBet Flairmania i Roadhouse World Open!

Prvo na repertoaru bilo je natjecanje koje se održalo u glavnom gradu Finke, Helsinkiju. Da stvar bude još žešća, održano je u Hard Rock Caffe-u, jednom od najpoznatijih lanaca barova koji imaju franšize diljem svijeta. Iz kvalifikacija gdje se našlo 17 natjecatelja u finale je prošlo 8 najboljih, a finalni rezultat je bio sljedeći:

Izvor: WFA (https://www.facebook.com/worldflairassociation/)

 

Dakle, kao što i sami možete vidjeti, Luca Valentin je nastavio sjajni niz pobjeda iz 2016., ali ga je poslužila i sreća jer je Marek Posluzny, unatoč vrhunskom showu koji je pripremio, zeznuo u pripremi koktela u zadanom vremenu i za “nagradu” dobio -50 bodova za “missing drink“, što ga je automatski smjestilo na tek peto mjesto!

Jedno natjecanje za koje svakako možemo reći da se ističe od ova tri je WFA Grand Slam OlyBet FLAIRMANIA 2017. 

Vjerojatno ne postoji barmen koji se bavi flairom a da nije čuo za Flairmaniu. Svake godine, pa tako ni ova nije bila izuzetak, siječanj donosi jedno od najjačih natjecanja na svijetu. 26. siječnja u glavnom gradu Latvije okupljaju se najbolji od najboljih, Riga postaje središte pažnje svih barmena, onih koji cijelu priču prate doma pred ekranom i onih koji su bili u mogućnosti osobno prisustvovati natjecanju.

Koliko je ovo natjecanje popularno i poznato govori i činjenica da se čak 60 mjesta popuni u svega 3 minute. Oni koji se ne stignu prijaviti ipak imaju priliku ostati na listi čekanja pa ako se desi da netko odustane možda ipak budu jedan od sudionika. Na listu čekanja možete se prijaviti na www.flairmania.com

Više od 60 barmena iz svih djelova svijeta dolaze se boriti u Rigu za nagradni fond koji iznosi 6.000 eura i za bodove na WFA Grand Slam bodovnoj listi. Ove godine pojavilo se i par noviteta u samim pravilima, ali i izmjene koje su stupile na snagu su navedene na službenoj stranici natjecanja. Osim pravila i liste čekanja, na stranici će biti i live stream natjecanja tako da rezervirajte datum!

Izvor: Flairmania (https://www.facebook.com/flairmania.riga/)

26. siječnja u 10 ujutro! (ps, traje samo do pola noći 😉

Jedva čekamo da vidimo tko će pobijediti na Flairmaniji i otići doma bogatiji za 2.500 eurića 😉