Najnovije

25 godina Lampeduse

2016. je bila zabavna, ali sudeći po svim našim planovima 2017. će biti daleko bolja ;)

Bravo za sve naše barmene i bariste koji su se družili dosad s nama, a ti ako još uvijek razmišljaš da li da ili ne, naravno da da!

Facebook page : Caffe Bar Lampedusa

Zadnji radni dan u 2016. godini. Više nije ni bitno gdje ćeš, bitno je da si s dobrom ekipom koja ti je upotpunila ovu godinu i bila uvijek tu za tebe. Malo patetike, ali zasluženo, jer svi skupa trebamo reći hvala svima koji su nam obilježili 2016. godinu. 🙂

A mi želimo zahvaliti svima vama što ste nas pratili, bili uz nas, jer bez vas ne bismo mogli rasti i napredovati kao što to činimo uz vašu pomoć. Zato – hvala vam. 🙂

A svakako se možemo zahvaliti i jednom od naših barmena imenom Marko Škarpa koji je našu Školu barmena završio ove godine, i ugostiteljstvo dovodi na jednu sasvim novu razinu. Naime, zajedno sa svojom obitelji vodi caffe bar Lampedusa, a posebna zanimljivost je ta da Lampedusa slavi 25. rođendan.

Specifična je upravo zbog sezonske ponude vrhunskih koktela, vikend izlazaka te svog rada, a posebno svog rođendana koji je počeo sa proslavom 28. prosinca, te traje cijelu sljedeću godinu.  U srijedu je Lampedusa pripremila prigodnu zabavu za sve starograđane i svoje bivše djelatnike. Posebnost leži upravo u tome što kontinuirano djeluje već 25 godina, čime se vrlo vjerojatno mali broj ugostiteljskih objekata može pohvaliti. Lampedusa je danas jedan od simbola Starog Grada, a naš Marko će zasigurno uveličati proslavu koja još uvijek traje, upravo svojim barmenskim umijećem koje je naučio kod nas u našoj Školi za barmene, a usavršio u daljnjoj praksi. Marko, bravo, i samo tako nastavi!

A pričajući o Školi barmena, novi termin je ovdje – 23.01.2017.! Brrrrrzo uhvatite mjesto dok je još uvijek slobodno, nećete požaliti i svakako će vam doprinijeti u vašem daljnjem radu.

Ljudi naši dragi, 30. prosinca je, što znači da je ovo zadnji ovogodišnji članak. Nadamo se da ste zadovoljni našim radom u 2016. godini, mi smo se potrudili da vam osiguramo stručnu edukaciju koja će vas podignuti na sasvim novu razinu, i po vašem radu vidimo da smo uspjeli u tome. Bravo za sve naše barmene i bariste koji su se družili dosad s nama, a ti ako još uvijek razmišljaš da li da ili ne, naravno da da! Dakle, termin 23.01.2017., slobodnih mjesta još uvijek ima, zato mobitel/telefon/tablet u ruke i zovi nas na ovaj broj : 051/320-633! Na ovaj način se opraštamo od ove godine, želimo vam sve najbolje u novoj 2017. godini, i puuuuno finih kava i koktela! Živ’li!