Najnovije

2. Medulin craft beer festival – 2. i 3. rujna

Vidimo se u Medulinu!

Ovaj vikend Medulin postaje prijestolnica pivske kulture, odrednica pivskih fanatika, ali i svih onih koji su željni dobre zabave i novih znanja, a sve to kod Starog Mlina.

Dobra zabava, ugodna atmosfera i puno, puno izvrsnih piva. Približava nam se 2. Medulin craft beer festival na kojem ove godine imamo čast sudjelovati sa radionicom o izradi koktela sa pivom.

Ovaj vikend Medulin postaje prijestolnica pivske kulture, odrednica pivskih fanatika, ali i svih onih koji su željni dobre zabave i novih znanja, a sve to kod Starog Mlina. Ako niste bili u mogućnosti doći prošle godine, pogledajte kako nam je bilo.

Ove godine Medulin craft beer festival okuplja još više sudionika koji će ponuditi čak 150 piva na tap, i više od 350 piva u bocama. Osim već dobro poznatih i aktivnih sudionika Hrvatske craft scene pridružiti će nam se i ljubitelji i pivski entuzijasti iz BiH, Srbije, Austrije, Slovenije, Mađarske itd.

Za sve one koji žele maksimalno iskoristiti vikend u Medulinu, nudi se i mogućnost VIP programa pod nazivom BIRAONICA koja osim što omogućuje degustaciju piva pripremljenih posebno za ovaj festival, isto tao osigurava gastronomske užitke iz ruku poznatog istarskog chefa Modrušana, i koktele iz ruku vrhunskih koktel majstora iz Barmen.hr tima.

Osim što ćete oduševiti svoje nepce velikom paletom okusa raznih craft piva i pripadajuće ponude hrane, oranizatori su se potrudili da i zabavni program bude raznovrstan, osiguravajući nastup Belfast Fooda, The Blondes, Radio aktiva, PleteRI, te DJ Rootboy i DJ Make.

Iako vremenska prognoza izgleda prilično obećavajuće, osiguran je šator koji će natkriti više od tisuću metara kvadratnih.

Dakle, pivski narode, rezervirajte ovaj vikend za jedan od najvećih pivskih festivala u Hrvatskoj:

  • Početak – Petak 2. rujna u 17 sati
  • Kraj – Nedjelja 4. rujna u 2 sata

Što je Biraonica?

Biraonica je svojevrsni VIP program Medulin Craft Beer Festivala, program koji svakome tko želi, nudi mogućnost uživanja u dodatnim sadržajima u čijem je središtu njegovo veličanstvo – pivo.

Odvojeni prostor u sklopu festivala daje mogućnost svima koji to žele, da uživaju u posebno kuhanim festivalskim pivima koje nam donose BaD Brewery, Visibaba crew, Vunetovo, Zebrew, Brlog. A ponudit ćemo vam i specijalna teško dostupna piva Lupulusa, Mikkellera, Brewdoga i Siera Nevade i još pokoje iznenađenje.

Sva ova vrhunska piva, koja se rade samo za goste Biraonice, moći ćeš isprobati uz  stručno vođenje poznatog pivskog sommeliera koji će svim zainteresiranima otkriti tajne degustacije piva.

Druga privilegija koju donosi Biraonica, odnosi se na druženje i razgovor sa najpoznatijim hrvatskim i europskim craft pivarima u ugodnoj i intimnoj atmosferi Biraonice. Osim toga očekuje vas program o sljubljivanju hrane i piva.

Udruga konobara i barmena Hrvatske pokazati će kako raditi odlične pivske koktele. Barmen.hr tim omogućiti će vam da isprobate nezamislive inovativne kombinacije okusa koje će iz već vrhunskih piva. Kreativna pića svakako će vas iznenaditi.

Ostalo je još desetak mjesta za subotu, i oko 20tak mjesta za petak. Za sve ostale informacije i rezervacije, kontaktirajte [email protected]

Više informacija, popis sudionika, i sve ostale dodatne informacije potražite na službenom Facebook eventu Festivala.

30_08_2016-medulin_craft-002

Slika: ipress.rtl.hr