Najnovije

Osvojite karte za koncert!

Dijelimo ulaznice.

Osvojite karte za koncert u Ljetnom pivskom vrtu Guver ove subote!

Barmen.hr vas vodi na koncert Tragovi u sjeti – Zoran Predin i Matija Dedić. Zabavite se ove subote u oazi grada Rijeke – Pivskom vrtu.

Postoji li bolji način za iskoristiti subotu od cjelodnevnog kupanja i sunčanja koje ćete na kraju dana zaokružiti ukusnim Craft pivima i koncertom? Naravno da ne, i zato sada čak troje sretnika ima priliku osvojiti po dvije ulaznice koje su u predprodaji 40,00 kn dok će na dan koncerta koštati 50,00 kn.

Malo više informacija o samom koncertu:

9. srpnja 2016. s početkom u 21 sat u Ljetnom pivskom vrtu – Guver imati ćete priliku uživati u koncertu i suradnji dva iskusna glazbenika: Zorana Predina i Matije Dedića.

Nakon uspješnih Tragova u sjeti iz 2011. godine, svima poznati tandem Matija Dedić i Zoran Predin snimili su i nastavak, album s nekoliko Predinovih autorskih pjesama te većinom obrada poznatijih ali i onih pomalo zaboravljenih starih pjesama s prostora našeg dijela Balkana.

Program koncerta “Tragovi u sjeti” sačinjavaju najljepše pjesme Zorana Predina i najpoznatiji hitovi, koji bude lijepe uspomene različitim generacijama – Bregovićeva “Ti si mi u krvi”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i mnoge druge pjesme velikih autora iz bivše države.

Ulaznice možete naći u pretprodaji u Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka po cijeni od 40,00 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 50,00 kn.

U slučaju nestabilnog vremena koncert će se održati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.

Izvor: Tragovi u sjeti

A sada, kako osvojiti ulaznice? Ništa lakše. Sve što morate napraviti je lajkati ovaj članak na Facebook stranici Barmen.hr-a a mi ćemo izabrati sretne dobitnke alatom za nasumični odabir. Sretno!

Ljetni pivski vrt 2