Najnovije

Rezultati natjecanja Coca-Cola Junior Barmen Cup 2016.

Flair bartending, Hulahoop i plesni podij, barmeni pokazali izvrsne vještine.

Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje mladih barmena koji su spremno izvodili svoje trikove pred zainteresiranom publikom koja im je pružila maksimalnu podršku.

Usprkos lošem vremenu, 19. svibnja održano je natjecanje barmena Coca-Cola Junior Barmen Cup 2016. u sklopu caffe bara / noćnog kluba Champagne Bara Pommery na samome riječkome korzu.

Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje mladih barmena koji su spremno izvodili svoje trikove pred zainteresiranom publikom koja im je pružila maksimalnu podršku. Tako su svi zainteresirani mogli pogledati nastup 19 barmena i barmenica koji su Školu barmena u sklopu Udruge konobara i barmena Hrvatske završili u periodu od rujna 2015. godine do svibnja 2016.

Sudački žiri koji je bio zadužen za bodovanje barmena činili su Siniša Novković kao glavni trener Škole barmena; Ante Matušan koji je osvojio prvo mjesto na Coca-Cola Junior Barmen Cup natjecanju 2015. godine; Patrik Vuzem, pobjednik Junior Barmen Cupa 2014. te Karlo Damijanić, višestruki prvak Hrvatske.

CCJBC-002

Natjecanje je bilo iznimno napeto te puno obrata no nakon kvalifikacija u kojima je sudjelovalo 19 barmena, u finalu smo imali priliku gledati Anu Klanjčić, Dorijana Skoblara, Juraja Krušku Krušlina, Marka Škarpu i Valentina Martinovića. Nakon ponovnog izvođenja, prvo mjesto pripalo je Juraju Kruški Krušlinu, drugo mjesto te nagrada za The best show pripali su Dorijanu Skoblaru dok je treće mjesto osvojio Valentin Martinović.

Osim nastupa barmena, gledatelji su uživali i u atraktivnom popratnom programu natjecanja te su se zabavili uz nastup Marka Kalca koji je svojim Hulahoop umijećem zadivio sve prisutne nakon čega su se i članovi publike okušali u umijeću rotiranja obruča za što su i bili nagrađeni sa koktelima koje su pripremali članovi Barmen.hr tima. Osim Hulahoop nastupa atmosferu su svakako zagrijali članovi plesnog centra Mimbao koji su publici predstavili kubansku kulturu i senzualne plesove. Osim plesa, gledatelji su mogli razgledati najnovije modele automobila iz Autokuće Dujmović koja je ovlašteni koncesionar marke Peugeot i uživati u zvukovima instrumenata uličnih svirača.

CCJBC-004

Ostali pokrovitelji zaslužni za realizaciju događaja su: Brugal Rum, ODK – Orsadrinks, Autokuća Dujmović, Dboki sound & light, Barkoncept.hr, Scorpio d.o.o., Maslina na zelenom trgu, 1 World Hostel, te također: Grad Rijeka, Primorsko – Goranska Županija i Turistička zajednica Rijeka.

Medijski pokrovitelji bili su: Totalni FM Rijeka, Turizam info, IN Bar magazin, HRB, PartyHr, Teklić i brojni drugi.

CCJBC-003

Osim što su se barmeni natjecali u flair-u, umijeću atraktivne pripreme koktela, njih 5 je također dobilo priliku iskazati se u Coca-Cola Perfect Serve natjecanju u kojem su trebali što bolje prezentirati savršeno posluživanje Coca-Cole. Nikola Drašković istaknuo se kao najbolji i tako osvojio nagradu.

Nakon proglašenja pobjednika održana je velika zabava u caffe baru / noćnom klubu Pommery gdje su barmeni pokazali da se dobro snalaze i na plesnom podiju.

CCJBC-006

Atmosferu s natjecanja možete pogledati OVDJE.

 

CCJBC-005