Najnovije

Barmen.hr tim na sajmu Promohotel

Vidimo se od 24. do 27. veljače na sajmu Promohotel u Poreču. Posjetite nas :)

Svi koji se bave turizmom u Istri i šire znaju kako se radi o sajmu duge tradicije, na kojem se uvijek mogu naći sve neophodne stvari, detalji i oprema za sektor turizma i ugostiteljstva. Prilika je to za sve privatne iznajmljivače, restoratere i hotelijere da se susretnu s dobavljačima te na licu mjesta upoznaju s novitetima u pogledu opremanja, novih tehnologija, trendova.

Izlagački je program uistinu širok i pokriva sve sektore u turizmu, počevši od autohtonih proizvoda namijenjenih za mali poklon gostu ili suvenir, zatim sitan inventar poput čaša, salveta, korica za jelovnike, tanjura i opreme za stol, zastupljene su i nove tehnologije, a nezaobilazan je i program gospodarskih vozila te mnoštvo malih stvari koje mogu dobro doći i u domaćinstvu. Tu su i higijenski sustavi, sustavi grijanja ili hlađenja čije se prednosti, ali i uštede koje ostvaruju mogu vidjeti na licu mjesta.

Veliki je dio sajma posvećen opremanju, i to od uređaja i strojeva za restoranske i hotelske kuhinje, pa do namještaja, tehnoloških uređaja i tekstila za sobe i apartmane. Posebno je zanimljiv dio namijenjen onima koji se bave proizvodnjom kolača ili sladoleda pa se tako mogu vidjeti i probati najnovije smjese za kolače ili pak nove vrste sladoleda, a tu je i dio na kojemu se predstavljaju novosti s područja pića i napitaka.

Ne zaboravimo i na nezaobilazan edukacijski dio, jer napredak u turizmu i ugostiteljstvu ovisi upravo o novim znanjima i trendovima za koje se možete obratiti Udruzi konobara i barmena Hrvatske. Posjetite nas na štandu koji će biti oboružan novim znanjima naših barmena, širokom ponudom edukacija te vrhunskom i kvalitetnom opremom koju nam je osigurao Scorpio d.o.o.

Još jednom Vas i ovim putem pozivamo da nas posjetite i uljepšate dan.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan. Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 19 sati, a u subotu od 10 do 17 sati.

www.promohotel.hr