Najnovije

Što pokloniti barmenu za blagdane?

Došlo je ono vrijeme godine kad najviše vremena gubimo razbijajući glavu sa pitanjem – što da mu kupim?!

Da se razumijemo, boca kvalitetnog alkoholnog pića je uvijek dobro došla, neće vam niti jedan barmen zamjeriti ako mu je donesete, ali donosimo vam nekoliko ideja koje su možda malo originalnije, a prave entuzijaste za pića i koktele će zasigurno očarati.

Speed otvarač

2015_04_12-pokloni001

Nema tog barmena, a niti konobara kojem oko pojasa za vrijeme smjene ne visi speed otvarač. Ovo je nešto čemu će se sigurno veseliti, a na kraju krajeva, poklon je praktičan i koristan. Nije čak niti skup, cijena se kreće oko 30 kn, u raznim bojama ga možete pronaći ovdje.

Torba s opremom

2015_04_12-pokloni003

Imate barmena koji je lud za svojim poslom, i voli svoju opremu više od ičega? Evo prilike, poklonite mu komplet opreme zapakiran u savršenu malu praktičnu torbu. Ova torba ima sve što jednom barmenu treba, speed otvarač, shaker, mixing glass, strainer, jigger, ocjeđivač limuna, barsku žlicu, 3 purera, muddler A klase i mohito poklopac. Iako možda ni ne znate što znači pola ovoga, a kamo li čemu služi, vjerujte nam, vaš barmen ili barmenica će vam biti zahvalni do neba i nazad. Ima ih puno vrsta i veličina, a takve su im i cijene. Bacite oko.

Komplet shakera

2015_04_12-pokloni002

Uvijek postoji solucija da im kupite nove shakere u njegovoj/njezinoj omiljenoj boji. Možete se poigrati i kombinacijom slaganja boja speed otvarača i shakera (za cure je roza kombinacija fenomenalna). Kao i svega ostaloga, i šejkera ima po svakakvim cijenama, ali mi znamo gdje ih ima raznih boja. Divan izbor možete pogledati na web-shopu.

Posebne čaše

2015_04_12-pokloni004

Lijepe posebne čaše su uvijek super poklon za barmena. Npr, Tiki čaše ili bakreni lončić, jullep čaše. Ovo je uvjek zgodan poklon, posebno ako je vaš barmen zaluđen kvalitetom i okusima i originalnošću. Ove čašice je malo teže pronaći, i baš zato su super poklon jer se malo treba potruditi kako bi ih pronašli. Trud će vam se na kraju isplatiti.

Bilo koja knjiga o koktelima ili pićima

2015_04_12-pokloni005

via: gardenandgun.com

Naravno, sveznalice su, vole pričati o tome pa vole i biti u tijeku sa najnovijim trendovima. Mogu satima pričati o pićima i legendama vezanima za njih, razumijete ih svaku treću riječ, ali nema veze, to je vaš barmen i on uživa u znanju. Svaka knjiga o nekom alkoholu je dobro došla.

Kupon za masažu

2015_04_12-pokloni006

Nema tog barmena kojeg ne boli svaki dio tijela nakon smjene. Zaslužuju super masažu, raspitajte se u lokalnim salonima i poklonite mu kupon za masažu, ili još bolje, čitav wellness dan.

 

Scorpio.hr je bio toliko dobar da je odlučio da svatko tko na facebook profilu podijeli i lajka članak dobiva popust od 20% na speed otvarače, shakere i barmensku torbu. Popust vrijedi za kupnju preko web-shopa 🙂

Psssst, kupon je Barmenhr

 

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli 🙂