Najnovije

Happy New Year from Barmen.hr

 

Dear readers, members, students, colleagues and friends, we wish you all a happy and wonderful new year.

May the whole year be filled with happiness and health, be surrounded with your dearest friends and family, love and be loved. Drink and don’t suffer from a hangover, wake up rested and with a smile on your face. May all your dreams become reality, and all your efforts turn into great achievements. Do the job that you love and learn about what interests you. Eat a lot and stay skinny, dance in the rain and walk barefoot on the grass.

We hope that we made your year as special as you made ours.

Barmen.hr team will continue to fill your days with happiness, fun, knowledge and cocktails of course 🙂

—————————————————————————————————————————-

Dragi naši čitatelji, članovi, učenici, kolege i prijatelji, želimo vam svima sretnu i prekrasnu Novu godinu.

Neka vam čitava godina bude ispunjena srećom i zdravljem, neka vas okružuju najdraži prijatelji i obitelj, volite i budite voljeni. Napijte se i ne patite od mamurluka, budite se odmorni i sa osmijehom, ostvarite svoje snove, radite posao koji volite i učite o onome što vas zanima. Prežderavajte se i ostanite mršavi, plešite na kiši i hodajte bosi po travi.

Nadamo se da smo vam uljepšali 2015. koliko i vi nama, jer Barmen.hr tim marljivo radi upravo kako bi vam pokušali ispuniti dane srećom, zabavom, poznanstvima i znanjem.

Hvala vam od srca što ste bili s nama u 2015. i obilježili naše živote. Hvala vam što nas pratite, čitate, družite se s nama i nazdravljate čitave godine.

Sve naj naj u Novoj godini želi vam vaš Barmen.hr