Najnovije

Želite konobariti… nakon ovoga ćete razmisliti još jednom

Prenosimo 16 najodvratnijih stvari koje su se dogodile ljudima dok su konobarili. Neke od njih zaista prelaze svaku granicu. Ako i vi imate neku posebno “lijepu” priču koja vam je zgadila dan, pošaljite nam, a ako ih se skupi dovoljno ćemo napraviti popis avantura iz Hrvatske 🙂

Prostitutka s pehom

Radim u malom, obiteljskom sportskom baru. Za vrijeme jedne od prvih smjena koje sam odradio tamo (ili ikad), morao sam zamoliti čovjeka i njegovu prostitutku da izađu jer je započela s “ručnim radom” ispod stola i iz haljine su joj ispale grudi…

-laurenp45

Katastrofa sa iskorištenim tamponima

Jednom je netko selotejpom zalijepio iskorištene tampone na vrata WC-a. Da, tampone. Sa e. Množina…

-Sarah Iniquez (FB)

Rat stolicama

Radila sam u noćnom klubu i jedne mirne večeri me je okružio iznenadan i intenzivan miris izmeta iz WC-a. Jedan od voditelja je otišao u muški WC i ugledao izmet razmazan po čitavom podu ispred ulaza i u toaletu. Tad smo odlučili pregledati snimke sigurnosnih kamera jer nam nije bilo jasno kako je izmet dospio i van toaleta. Ispostavilo se da su se dva momka odlučili igrati rata sa svojim “svježim stolicama” i bacali su ih jedan prema drugome kao granate…

-Gaby Lawbuary-Stock (FB)

Pisoar bez dna

Jedan od pisoara u toaletu se začepio, ali su muškarci unatoč tome odlučili mokriti u njega. Nema tih rukavica koje bi bile dovoljne da prikriju odvratnu toplinu mokraće dok sam ručno morala odštopavati pisoar, nikad mi se nisu činili toliko duboki…

-annagorman

Trkač

Jedan dan, stariji “barba” ušao je u lokal i bez pozdrava i pitanja utrčao u WC, puštajući za sobom sluzavi smeđi trag. Bila sam apsolutno zgrožena, nisam znala kako da pristupim čitavoj situaciji, odnijela sam narudžbu drugom gostu koji je naručio prije čitave scene. Vraćajući se u lokal, prvo što sam ugledala je “trkač” kako sjedi za šankom, maše mi da mu poslužim piće. Primila sam narudžbu – Taco i pivo. Dok je čekao svoju hranu neki od gostiju su komentirali smrad koji ga okružuje. Planirala sam ga pustiti da pojede pa zamoliti da otiđe ali kad sam mu dodala njegov taco primijetila sam mu da su mu ruke pune fekalija….i tako je nastavio jesti…. mislila sam da ću se ispovraćati ako poliže prste na kraju.

-jessicajbird

Spektakularna “rigotina”

Kad sam imala 20 godina dobila sam posao u jednom baru. Odrađivala sam duplu smjenu jer se odvijala parada u gradu, i taj dan su se na mene ispovraćali dva puta. Izašla sam iz bara bez majice, i nikad se više nisam vratila…

-lindseymarieh2

Kompliment nad komplimentima

Jednom je tip koji je pio na šanku rekao da bi omotao moju kosu oko svog spolovila i masturbirao u nju…

-hailep

Nestašni poslovnjak

Konobarila sam u striptiz baru. Jedan od stalnih gostiju bio je poslovnjak – davao je dobru manću, stalno je plaćao ples u krilu sa jednom određenom djevojkom. Kad bi ga zvala žena, istrčao bi van da se javi na telefon. Jedan dan je sjeo za poker aparat i plesačica mu je sjedila u krilu. Neka žena je taman ušetala u klub. Njegova žena! Počela je vrištati na Vijetnamskom i udarati ga torbicom. Uhvatila ga je za majicu kao mačku i bacila na zadnje sjedalo svog auta. Nikad ga više nismo vidjeli.

-Valerie Vauclair (FB)

 

Pijani perverznjak

Izašla sam na terasu kako bi počistila jedan stol sa kojeg su ljudi otišli, i pijani tip uhvatio me u području međunožja. Mislio je da je to prikladan način da zadobije moju pažnju. I dobio je. Šaku u glavu od mene i zabranu ulaska i par šamara od zaštitara.

-sarahg

 

Sve za besplatnu cugu

Žena, dvostruko starija od mene mi je pokazala svoje grudi kako bi joj dao besplatnu cugu. Nije ju dobila.

-vitofcg

Drska kaklica

Izvlačili smo slamke na kraju smjene. Tko izvuče najkraću mora ići prekontrolirati toalete. Naravno, ja sam izvukla najkraću. Taman kad sam ulazila u WC jedna žena je izlazila, i dobacila mi drski osmijeh. Ušla sam u odjeljak iz kojeg je izašla, i izmet je bio po svuda, po podu, po vratima…svugdje. Čak je uspjela uprljati i zid… Bio mi je to najgori dan u životu. Ponekad još uvijek osjetim taj smrad….

-ciacac4

 

Nekoga je stislo…

Netko se uspio pokakati u bokserice i odlučio ih baciti u WC školjku. U WC ŠKOLJKU! Tko radi takve stvari??

-brittanyb4

 

“Zabijeni” poslovnjak

Posluživala sam grupu starijih, bogatih muškaraca u odijelima. Jedan od njih je stalno naručivao našu najskuplju tequilu (26 dolara po čašici). Pa, zapio se i izrigao po čitavom šanku, nakon toga je pokušao rukom skriveno baciti to na pod. Bacila sam mu krpu za pod i zahtijevala da to pobriše a on mi je bacio 20 dolara, nazvao me kujom, odteturao kroz vrata i zadnje što sam vidjela je bilo kako mokri po mom autu.

-katieb47

 

Stari frend iz srednje

“Mulac” s kojim sam išao u srednju se pojavio u lokalu sa nekoliko frendova. Poslužio sam mu pivo i primijetio da je “zabijen” i vjerojatno na nečemu žestokom. Potjerao sam ga van. Deset minuta kasnije, jedan od kuhara mi je rekao da je netko devastirao muški WC. Uspio je odlomiti komad pisoara, stavio je slomljeno staklo u sve WC školjke i  uništio vrata na odjeljcima.

-songsforthedeaf

 

Perspektiva

Jednom mi se čovjek pomokrio na šank dok sam posluživala gosta do njega. Sve sam vidjela iz perspektive pisoara. Odvratno.

-leahlinheart

Pijana mladenka

Posluživao sam pića na vjenčanju. Nekoliko sati nakon večere, mlada je došla do šanka (prvi put te večeri) i zamolila za čašu crnog vina sa dozom Bacardia unutra. Kako je bio otvoreni bar, i njezin otac je sve platio, i bilo je njezino vjenčanje, napravio sam kako je rekla. Nisam imao pojma da je cijelu noć pila vino, nakon čašice ruma otčala je na toalet povraćajući po cijeloj haljini. Ostatak noći morala je nositi haljinu jedne od djeveruša.

-haroldh4
Izvor: Buzzfeed