Najnovije

Nešto novo, nešto divlje!

Doušnici su nam javili da vrata otvara jedno od najdražih mjesta svih Riječana pa smo odlučili uhvatiti glavnog i odgovornog Ivana Jagičića da nam kaže nešto više o tome što nas čeka večeras i u neko dogledno vrijeme iza vrata Modesta.

 

Nakon male ljetne pauze Modesto se budi iz ljetnog sna i ulazi u zimu punu novosti i iznenađenja. Za početak, svi koji nisu upoznati sa ovim lokalom, za sve koji će se tek upoznati i one koji ga obožavaju od trenutka kad su u njega kročili – podsjetimo se tko je ekipa koja Modesto čini Modestom!

Već večeras imate priliku upoznati, pozdraviti, izgrliti one koji jedva čekaju večerašnje otvaranje vrata. A tko zna više o njima nego onaj koji radi s njima Ivan Jagičić Crni. Pitali smo ga za mišljenje o ekipi koja će vas danas dočekati iza šanka čim kročite u osvježeni i renovirani Modesto, ali o tim novostima nešto kasnije.

11934322_10205783607484091_1225996692_n

Dakle Ivane, tko nas večeras čeka iza šanka?

Dobra stara postava koja nikad ne zakazuje, naravno. Mislim da su svima već dobro poznati, ali kad već pitate, očekuju vas Gigi, Lux i moja malenkost.

Reci nam nešto više o njima za one koji ih još nisu imali čast upoznati.

Pa, ne znam od kuda krenuti. Gigi je sitna ali dinamitna. Cura voli svoj posao više od ičega, i kada imaš nekog takvog i radiš s njim rame uz rame to je odlično. Sjećam se kad smo se tek upoznali, tada sam vodio drugi lokal i tražio konobare. Gigi se javila bez dana radnog iskustva i sa željom i voljom za rad nadmašila sve druge. Nakon godinu dana sam je uputio u Školu barmena jer je upijala ko’ spužva čim bi otvorio temu raznih pića, povijesti, a posebice Flair. Mislim, super mi je da je zanima bacanje boca, a Škola barmena se pobrinula da ih i uhvati. Šalim se naravno, al jednostavno, voli to, želi to raditi, pravi je zmaj za šankom, pa zašto da ne unaprijedi svoje znanje i ne nauči nešto novo. Nakon Škole barmena je rasturala još i više, iako sam mislio da ne može bolje, ona me uvijek iznenadi.

11909666_10205783607204084_263278354_n

 

Puno lijepih riječi, činite se kao super ekipa. Što nam možeš reći o Luxu?

Ajme, Lux. Jako slična priča kao i sa Gigi, isto sam ga prvi put zaposlio kad sam bio na Trsatu, praktički bez iskustva. Trebalo mi je malo vremena da skužim da je on noćna ptica. Čovjek je kao sova, funkcionira po danu ali tek po noći raširi krila. On je vanjski konobar, mislim, ne mogu ga čak nazvati niti samo konobarom, on je sve, pjeva, pleše, skače, nosi tacne. Pravi animator, vjerujte mi, uz njega nema dosade u noćnoj smjeni, ni za goste ni za nas u šanku. Legenda.

11908105_10205783607164083_1479096070_n

Ok, sada kad znamo tko će nas dočekati danas, reci ti nama što se to odvijalo iza zatvorenih vrata?

Ma samo smo malo osvježili prostor. I da, dodali smo još jedan šank. Sada možete još brže i lakše naručiti cugu. Uglavnom, nismo ništa drastično mijenjali, samo malo ulickali da se gosti osjećaju bolje, a to nam je i najdraže, kad vidimo da je svima ugodno i da se dobro provode.

To nikad i nije bilo upitno. Nego, reci nam, što nas čeka u neko dogledno vrijeme u Modestu?

Pa nastavljamo malo jače nego lani, u principu danas samo otvaramo vrata, nije neka ekstra fešta, da ne šokiramo organizam (hehe), laganini, dobra muzika koju će nam puštati DJ Aladin i dobra ekipa. Već u subotu vam nudimo borovičke, medice i vodku po posebnim cijenama tako da se nadam da će nam se pridružiti čim više ljudi. Ipak će biti Trash party!! To jednostavno ne može biti loše.

11884681_729258517215462_7894482279908763250_o

Obećajem da ćemo odraditi jedan vrhunski party otvorenja naknadno, onako, da zalijemo kako treba, a uskoro nam je i godišnjica pa očekujte nešto specijalno 😉

Od sutra počinjemo službeno raditi i ujutro tako da proletite na kavu ako ste u Điru 😉

Znaš da hoćemo. Ima li još kakvih planova? Što je sa studentskim večerima?

Sve i dalje stoji. Neka mi se javi ekipa iz studentskih zborova koja želi da njihov fax ima svoj dan u Modestu, uvijek mi je super raditi sa studentima. Krećemo od 10. mjeseca pa eto, rezervirajte svoj termin!

Ajde da te više ne mučimo kad si u pripremama, možeš li nam odati tajnu koja je tema sljedećeg Đira po starom gradu?

Ahaha, naravno da ne, to je strogo čuvana tajna, ali pratite našu Facebook stranicu i sve ćete saznati na vrijeme, obećajem.

Ok Crni, vidimo se onda večeras.