Najnovije

Pića koja šokiraju i zgražaju.

Ljudi su skloni popiti stvarno svašta.

Kokteli sa ugljenom i tintom sipe. Vino sa mumificiranim ljudskim nožnim palcem.

Treba biti otvoren prema isprobavanju novih stvari, ali prije ili kasnije desi se da se pređe granica. I da, bilo što mumificirano definitivno prelazi tu granicu. (Ugljen barem navodno ima neke zdravstvene benificije.) Ali to je samo vrh ledenjaka luosti koje je čovjek u stanju osmisliti i popiti.

Neki proizvodi su namijenjeni tome da šokiraju, drugi da vas zgroze. Ovi koje vam predstavljamo svakako će učiniti barem jednu od tih stvari.

 

Oddka’s Electricity

Vodka sa okusom groma. Stvari zapravo postanu čudne kada vidite geslo “pitate se kakav okus ima grom?”. Odgovor koji pruža je  “škaklje poput struje.” Preporuča se da se pije iz shooter čaše.

Oddka’s Fresh Cut Grass

Osim što su u bocu zarobili esenciju groma, izbacili su i verziju sa mirisom i okusom svježe pokošene trave. Iako je miris svježe pokošene trave fenomenalan, i to što vaša mačka voli pojesti pokoju travku, možda ne znači da bi i vi trebali.

Vodka sa Škorpionom i Paukom

Thailand. Nismo ni mislili da će se uz ime te države pojaviti neko slično piće. Viditi Škorpione i paukove izbliza i uvećane uzbudljivvo je kada imate 21 isto kao i kada ste imali 8, ali oduševljenje svakako splasne i pojavi se strah i zgražanje kada jedan od ta dva arahnida završi u vašoj čaši, mrtav. Thailand Unique nema problema ni dileme o ubacivanju osmo-iliviše-nožnih stvorenja u svoje vodke. Vodke “oplemenjene” tarantulama, škorpionima, crvima i stonogama sadrže još jedno iznenađenje – sva stvorenja iz boce se zapravo mogu pojesti (iako skromno napominju kako bi ih bilo bolje skuhati prije. Vjerojatno kako bi lakše kliznuli niz grlo.)
 

Three Olive’s Purple Vodka

Ljubičasta boja, koliko god bila divna i simpatična, nikako nije najbolji okus koji se može realizirati. (imajte na umu da ovo nema veze sa nekim voćem, jednostavno je definirano kao okus “ljubičaste”)

Cambridge Distillery’s Anty Gin

Neobični insekti konzumirani su na dnevnoj bazi svaki dan diljem svijeta, ali što se SAD-a tiče, nije baš praksa da sjedite doma, gledate televiziju sa zdjelom punom mrava ili skakavaca. Ovaj gin je zapravo destiliran od mrava – 62 mrava po boci da budemo točni. Mravi daju ginu određen kiselkasti okus (poput citrusa), vjerujemo li destileriji Cambridge na riječ. Iako zvuči dobro, etiketa bi mogla biti dovoljno da nas odbije od ovog pića.

Via: Liquor.com