Najnovije

Vodka inspirirana Breaking Bad serijom

Obožavatelji Breaking Bed serije: možda je vaša serija završila, ali svakako još nije zaboravljena…

Blue Ice Vodka je upravo izbacila na tržište liniju vodke koja je inspirirana tajnim pseudonimom Waltera Whitea. “Heisenberg” vodka dolazi u tri limitirane boce  – “Tread Lightly”, “Say my name” i “The one who knocks” – uzrečice za koje smo sigurni da će ih fanovi Breaking Bed-a cijeniti.

Proizvedena u Idahu od ruskih krumpira, ova vodka je rezultat suradnje i partnerstva između Blue Ice Vodke i Sony Pictures Television, i ima punu podršku od strane producenta i tvorca serije Vinca Gilligana.

“The Dude je imao svoj White Russian, The Blues Brothersi si imali svoj Night Train….sada Heisenberg ima svoju Blue Ice Vodku. Računam na naše obožavatelje da će ju koristiti u kreiranju brojnih kvalitetnih koktela. Ožednio sam od same pomisli na to.” kaže Gilligan.

Naravno, koktel sa vodkom je svakako daleko bolja opcija od “plavog pripravka” iz serije. Ako ste zainteresirani za degustaciju  ili želite svom kućnom baru pridružiti ovo fenomenalno piće, ovu limitiranu seriju vodke može se nabaviti online na ReserveBar.com

Preuzeto sa: liquor.com