Najnovije

Rasplesane ulice grada na Kubanskoj večeri u Zagrebu

Ritmovi salse, radionica Mojita, kubanske plesačice i  Cuban service band dočarali su atmosferu Kube u samom centru Zagreba. Među brojnim posjetiteljima, na Kubanskoj večeri u Zagrebu uživali su i Mario Valentić i Mirna Medaković.

Kubanska atmosfera preselila se na jednu večer u Zagreb i zagrijala zagrebački Stross. Inspiriran Kubom današnjice Havana Club Mojito Embassy pop up bar dočarao je autentičan okus suvremene Havane, a tim vrhunskih koktel majstora naučio posjetitelje kako pripremiti savršeni Mojito.

Originalan recept mojita kojeg su na radionici koristili koktel majstori potječe iz poznatog bara Bodeguita Del Medio bar, koji se nalazi u srcu Havane, gdje se priprema desetljećima.

 

U ritmu Kube!

unnamed

Nakon radionice Mojita, Kubanska večer se nastavila uz Cuban service band uz koji su se rasplesali i Mario Valentić i Mirna Medaković.

„Ne propuštam priliku za ples pogotovo ne kada je riječ o kubanskim ritmovima. Volim salsu i Kubu, pa mi je uvijek drago sudjelovati na ovakvim događanjima koja prenesu dio druge kulture.“ rekao je Mario Valentić.

U plesnim koracima Valentiću se pridružila i poznata glumica Mirna Medaković kojoj je želja otići na Kubu i uživati na tržnicama Havane.

„Dobra atmosfera i vrući kubanski ritmovi potaknuli su me da se pridružim plesnom podiju te se prisjetim koraka salse. Uživala sam u kubanskoj večeri i naučila kako pripremiti savršeni Mojito. Uz nekoliko ritmova i gutljaja Mojita osjećala sam se kao da sam na Kubi“ izjavila je Mirna Medaković.

Nakon Kubanske večeri u Zagrebu, Havana Club Mojito Embassy će se tijekom ljeta organizirati Kubanske večeri i Mojito radionice po gradovima na obali.