Najnovije

Iskustva sa natjecanja iz usta natjecatelja

Natjecanje barmena koje je okupilo čak 31 polaznika “Škole barmena” u sklopu Udruge konobara i barmena Hrvatske privuklo je brojne posjetitelje i znatiželjne prolaznike. Korzo i Champagne Bar Pommery odjekivali su glazbom iz 1950-ih dok su gosti mogli popiti kavu i slikati se sa Marylin Monroe i Elvis Preslyjem. Plesna grupa Flame podigla je atmosferu plesom.

Oduševljenje prolaznika nije prošlo nezamjećeno, ali nas je ovaj put zanimalo kako je bilo onima koji su nervozno čekali da dođu na red i stanu pred svih u nadi da će sve proći u redu za vrijeme nastupa te da će skupiti dovoljno bodova i osvojiti prvu nagradu – Nokiu Lumiu 1320 koju je osigurao Mobic Electronic. Mobitel koji će im pomoći da cijelu sezonu budu u kontaktu sa svima i da kamerom zabilježe najljepše trenutke lljeta koji ih čekaju.

Untitled-1

Pobjednik i srećković koji uživa u ovom fenomenalnome phabletu je Ante Matušan. Svakako su nas zanimala mišljenja onih koji su po prvi puta stali pred toliko ljudi a školu su završili prije nepunih mjesec dana.

 

 

Alan Jestratijević je prokomentirao:

alan

“ovo natjecanje je bilo jedno zabavno iskustvo koje ću dugo pamtiti. Upočetku nisam htio sudjelovati jer sam mislio da nemam nikakvih šansi jer sam, ono, zavrsio školu prije mjesec dana, a i nisam baš puno trenirao i sad mi je drago što sam izašao i na kraju bio 13. Čak bolji od pola njih.”

 

Fabijan Jozić o natjecanju kaže:

fabijan

Bilo je odlično i pamtit ću cijeli život taj događaj. Organizacija je bila odlična .. upoznao sam puno novih ljudi, vidio koliko ima barmena i to me samo natjeralo da se još bolje potrudim… zadovoljan sam sa svojim mjestom na natjecanju, za drugi put ću biti spremniji, ali trebalo je probiti led. Ovo mi je prvo natjecanje barmena na kojem sam bio.”

 

Rade Kovačević se izjasnio:

rade

“Coca-Cola Junior Barmen Cup 2015. je bio odličan. Organizacija, ekipa, Merlinke posebno i naravno after party je bio ludnica… Sa svojim showom sam zadovoljan, a sa osvojenim 3. mjestom još više.”

Božidar Kovačić koji je došao podržati svoje kolege iz škole je rekao:

božo

Coca-Cola Barmen Junior Cup 2015. koji se održao u Rijeci za sve polaznike škole nažalost nisam mogao prisustvovati kao natjecatelj ali sam išao podržati svoje kolege i prijatelje. Kada sam došao tamo bio sam oduševljen s cijelom organizacijom i sveukupnim ugođajem, vidio sve svoje prijatelje i sve svoje trenere na jednom mjestu, naravno bilo mi je jako žao što se nisam natjecao na tako interesantnom i dobro organiziranom natjecanju, sljedeće neću sigurno propustiti, čestitam svim svojim prijateljima koji su se natjecali i pokazali svoje znanje ponosan sam na njih i jos jednom čestitke organizatorima natjecanja bilo je odlicno! Vidimo se sljedece godine!”

I nama je drago da ste svi sretni jer ovo je prvobitno za vas da se otisnete u svijet barmena, a na nama je da vam ga prikažemo kao jedno jako posebno zanimanje i na poslijetku, vrlo konkurentno.