Najnovije

Runda novih novih barmena

Jučer je grupa barmena pristupila zadnjem ispitu koji je finalna stanica Škole barmena. Nakom mjesec dana teorije, flaira, free poura, legendi i receptura morali su svoje znanje pokazati pred komisijom kako bi dobili diplome i postali dio tima Barmen.hr.

Ispitu je pristupilo pet aktualnih polaznika zadnjeg tečaja i četiri ponavljača. Nakon prvog eliminirajućeg predispita na kojem su morali pokazati znanje iz receptura, pristupili su odgovaranju iz legendi, teorije o pićima i ostale recepture, a nakon toga je uslijedio free pour i klasična izrada koktela.

Od devet kandidata njih pet je uspješno završilo, a ostali čekaju sljedeći termin ispita.

Iskrene čestitke Stjepanu Nevistiću koji je ujedno i najbolji polaznik škole, Alanu Jestratijeviću, Matku Badurini, Matiji Žagaru i Tomasu Zvonimiru Habjanecu. Podsjećamo vas da je ovo tek prvi korak vaše karijere. Mi smo vam dali znanje koje sada morate nadograđivati, a za sva pitanja i savjete smo tu za vas i rado ćemo vam pomoći da postanete izvrsni u svom poslu.

Za sve koji su položili za barmena i žele unaprijediti svoje znanje u Flairu, osigurali smo popust od čak 50% na komplet od 6 treninga (2 tjedna: 3x po 4 školska sata) pa nas kontaktirajte i osigurajte svoje mjesto čim prije. Individualni treninzi flaira su jedan od najboljih načina da si osigurate sezonu iz snova i zadivite poslodavce i goste vještinom atraktivnog točenja pića.

Pogledajte par sličica sa ispita kako bi osjetili kako je našim polagačima bilo: